Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - męska dojrzałość - deficytowy towar
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary Wczoraj, 08:04   #29
MisiekBydyniowy
Raczkowanie

Dot.: męska dojrzałość - deficytowy towar

Założyłaś wątek żeby wspólnie ponarzekać jaki to on zły a wyszło trochę co innego że tobie też brak dojrzałości i teraz się tłumaczysz

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

Cytat:
Napisane przez wooodi Pokaż wiadomość
wchodzimy w jakieś absurdalne rejony, z których nie wiem, czemu mam się tłumaczyć, bo to zupełnie poboczny wątek historii.
Znajoma jest DT dla kotów i trafił się jej fajny kocurek, który kompletnie nie dogadywał się z resztą, więc szukano dla niego domu bez innych zwierząt, początkowo mieliśmy być tylko domem tymczasowym, ale przywiązałam się do kota i rozmawiając z moim byłym partnerem on też wówczas uznał, że to dobry pomysł, by go adoptować i co prawda nie miał nigdy zwierząt, bo jako dziecko rodzice nie pozwalali/ nie mieli warunkow, ale póżniej zbyt dużo podróżował itd., by się na to zdecydować, ale teraz skoro ma swoje mieszkanie i bardziej osiadły tryb życia, to jest dobra okazja.
Postanowiliśmy, że u niego, bo oboje tam częściej bywaliśmy/mieszkanie większe i da się tam osiatkować balkon.

Misiek, co ty wygadujesz? Jakie szkoda kota? Ma super warunki, jest ze mną na stałe, zadbany i zaopiekowany, tak się rodzą plotki i niedopowiedzenia, ale zmienił mieszkania, nic ponad to w jego życiu się nie zmieniło.
Ja pass, dobrego dnia wizażowa ekipo
To było wiadome że pomysł wyszedł od Ciebie przecież .. próbowałaś go do siebie przywiązać tym kotem

Nie wiem czemu go e ogóle nazywasz swoim byłym skoro w ogóle nie byliście w związku z tego co piszesz?
MisiekBydyniowy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując