Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wirtualna przyjaźń 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2025-07-15, 07:26   #4003
Emmi123
4 pory roku i ja piąta

Dot.: Wirtualna przyjaźń 5

Byłabym wcześniej, ale wizaż napisał, że ma coś tam technicznego i nie działał.
Adi Dlatego zdzwonimy się i przećwiczymy na bieżąco, tylko wybierz sobie jakieś zdjęcia, aby było na czym ćwiczyć

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Naprawiło się!! Widzę jezioro Cyferki Śliczne zdjęcia.

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Lanolinka Insta nie pochłania dużo czasu jak się nie chce w nim za długo być. Dla mnie to miejsce do tworzenia fotoalbumu, jak miałam na Garnek.pl . Jest tam opcja wstawiania filmików więc też się tym bawię, ale dlatego, że zaciekawiło mnie to. Absolutnie Insta niczego nie wymusza, a wstawienie tam zdjęcia to chwila. Nawet szybciej niż nieraz na Garze, przynajmniej w moich przypadkach.
Absolutnie nikogo nie namawiam, piszę o tym, bo sama do Insta byłam na nie i uważałam, że to ,,kolejne miejsce zabierające czas" i miło się zaskoczyłam. Dlatego o tym wspominam.

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Cyferko Bardzo apetyczna jest ta sałatka.
A ja wczoraj zrobiłam pałki z kurczaka pieczone w piekarniku ale dorzuciłam jakieś mrożone warzywka ,,na patelnię" i nie dość, że wyszło bardzo smaczne to jeszcze jak wyjęłam z piekarnika to wyglądało przepięknie kolorowo. Rzadko kiedy zachwyca mnie potrawa swoim wyglądem. Byłam oczarowana
Emmi123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując