Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziwna kilkumiesięczna relacja w sieci, zniknięcie ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2025-07-22, 19:45   #5
ColourTheSmallOne
Zadomowienie

Dot.: Dziwna kilkumiesięczna relacja w sieci, zniknięcie ?

Cytat:
Napisane przez Aelora Pokaż wiadomość
Wielkie rozmowy o związkach i uczuciach, niby mieszkacie kilka ulic od siebie a od lutego nie umiecie się spotkać na żywo? A jak jest okazja to wieczne przekładanie, raz Tobie nie pasuje, a raz jej?
Powiem wprost bo to aż śmieszne: chłopie nie żartuj sobie, zejdź na ziemię i obudź się, to tylko takie internetowe pisanie bez żadnego pokrycia. Prawdopodobnie po prostu ma kogoś skoro jest niedostępna w określonych godzinach i nie chce się widywać.
Nie mogę uwierzyć ile czasu ludzie potrafią zmarnować na takie bezcelowe znajomości a potem "chlip chlip jestem taki samotny/a".
Popieram. "Może się wycofała, bo czuła, że zaczyna być poważnie" chłopie, jakie poważnie? Wy sobie pisaliście przez net, tyle. I serio, niby mieszkanie kilka ulic od siebie, a zabieraliście się do spotkania, jakby to były dwa osobne kontynenty co najmniej.
Też mnie dziwi wkręcanie sobie czegoś na podstawie pisaniny w internecie.

Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną.
ColourTheSmallOne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując