Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poderwanie dziewczyny- prośba o radę :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2025-09-01, 16:25   #1
mikolaj90
Przyczajenie

Poderwanie dziewczyny- prośba o radę :)

Cześć

Chciałbym Was tu spytać dziewczyny, na co zwrócić uwagę przy poderwaniu dziewczyny.
Sprawa wygląda tak:
miałem wizytę u lekarza internisty i ten mnie przepisał na następną wizytę trzy tygodnie później do innej Pani doktor- którą rozpoznałem z Tindera (tak kiedyś miałem tą aplikację i ona rzuciła mi się w oczy).
Dodał, ze mam się pojawić u tej Pani doktor na następnej wizycie.
(jego nie będzie bo na urlopie).
Podczas oczekiwania na wizytę, dwa razy patrzyła na mnie, ja byłem w kapeluszu (chłodno było dlatego założyłem, lubię elegancko się ubierać) i czytałem książkę- bo lubię taki styl i lubię czytać. Raczej przez to rzucałem się w oczy, bo starsze Panie które czekały na wizytę do niej zagadywały do mnie...
Wtedy jeszcze nie wiedziałem, że z nią będę miał wizytę.
Teraz tak, jak najlepiej to ugrać by zaprosić ją na jakąś kawę, spacer, kolację- nie chce jej przeszkadzać, bo ona jest przecież w pracy, ale głupi będę jak chociaż nie spróbuję. Chyba dużo na starcie zyskuje, że mam odwagę zrobić to na żywo i ją zaprosić.
Głupio by mi było pytać ją na korytarzu jak ma tyle pacjentów w kolejce. Skoro mogę być z nią na osobności to wtedy spróbuję.
Nie mam z tym problemu, zagadać i się spytać kobiety oto- ja singiel obecnie dwa lata już.
Pytam was dziewczyny na co zwracacie uwagę, bo ja teraz przez bycie singlem, mocno się już zapomniałem w temacie

Dziękuję za wszelkie rady (opisałem w skrócie tą sytuację, w razie czego pytajcie, tak ona jest singielką)
mikolaj90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując