Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poderwanie dziewczyny- prośba o radę :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2025-09-02, 08:06   #3
xfrida
Zadomowienie

Dot.: Poderwanie dziewczyny- prośba o radę :)

Cytat:
Napisane przez mikolaj90 Pokaż wiadomość
Cześć

Chciałbym Was tu spytać dziewczyny, na co zwrócić uwagę przy poderwaniu dziewczyny.
Sprawa wygląda tak:
miałem wizytę u lekarza internisty i ten mnie przepisał na następną wizytę trzy tygodnie później do innej Pani doktor- którą rozpoznałem z Tindera (tak kiedyś miałem tą aplikację i ona rzuciła mi się w oczy).
Dodał, ze mam się pojawić u tej Pani doktor na następnej wizycie.
(jego nie będzie bo na urlopie).
Podczas oczekiwania na wizytę, dwa razy patrzyła na mnie, ja byłem w kapeluszu (chłodno było dlatego założyłem, lubię elegancko się ubierać) i czytałem książkę- bo lubię taki styl i lubię czytać. Raczej przez to rzucałem się w oczy, bo starsze Panie które czekały na wizytę do niej zagadywały do mnie...
Wtedy jeszcze nie wiedziałem, że z nią będę miał wizytę.
Teraz tak, jak najlepiej to ugrać by zaprosić ją na jakąś kawę, spacer, kolację- nie chce jej przeszkadzać, bo ona jest przecież w pracy, ale głupi będę jak chociaż nie spróbuję. Chyba dużo na starcie zyskuje, że mam odwagę zrobić to na żywo i ją zaprosić.
Głupio by mi było pytać ją na korytarzu jak ma tyle pacjentów w kolejce. Skoro mogę być z nią na osobności to wtedy spróbuję.
Nie mam z tym problemu, zagadać i się spytać kobiety oto- ja singiel obecnie dwa lata już.
Pytam was dziewczyny na co zwracacie uwagę, bo ja teraz przez bycie singlem, mocno się już zapomniałem w temacie

Dziękuję za wszelkie rady (opisałem w skrócie tą sytuację, w razie czego pytajcie, tak ona jest singielką)
Lekarze nie umawiaja sie z pacjentami to jest w brew ich etyce zawodowej
Mysle ze nie masz szans na powodzenie w tych warunkach jesli jest atrakcyjna kobieta pewnie spotyka sie z takimi propozycjami na porzadku dziennym
To ze na ciebie spojrzala 2 razy tez niestety o niczym nie swiadczy jesli ubierasz sie dziwacznie to naturalne ze ludzie patrzą
Nikt ci tu nie da rady co powiedziec skoro mowisz ze nie masz problemow z podrywaniem to rob to co zawsze

Edytowane przez xfrida
Czas edycji: 2025-09-02 o 08:17
xfrida jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując