Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ciężki czas
Wątek: ciężki czas
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2025-09-17, 01:32   #10
Avixon
Przyczajenie

Dot.: ciężki czas

Witam wszystkich, to jest też mój pierwszy post na tym forum.

Odniosę się do pierwszej wiadomości autorki tematu. Doskonale ją rozumiem. Jestem mężczyzną. U mnnie relacja także trwała około 3 miesiące z kobietą, a zakończyła się wielkim bólem w sercu. Było to wielkie zauroczenie, które nazywam zakochaniem. Źródła niepowodzenia upatruję na to co działo się w moim domu w dzieciństwie przez ojca. Nie potrafiłem sobie poradzić z rozstaniem. Dopiero po roku od rozstania zacząłem umawiać się z kimś innym. Zdarza się czasami gdy mam duży stres a przede wszystkim jakąś chwilową depresję to do tego wracam i co by było gdyby. Nie wiem czy terapia by coś pomogła. Zalecam odcięcie się całkowite i zablokowanie proflu Ex aby nie przywoływać niepotrzebnych wspomnień i nie próbować nawiązywać ponownego kontaktu. Trzeba być otwartym na nowe znajomości i za dużo nie mówić nowo poznanej osobie o swojej traumie z przeszłości(może to wykorzystać niekorzystnie). Wiele cennych wskazówek podali inni użytkownicy forum. Głowa do góry i o tym nie myśleć. Na pewno są inni meżczyźni, który chceliby cię poznać tylko trzeba stworzyć im dobre warunki do poznania i nie zamykać się.
Pozdrawiam.

Edytowane przez Avixon
Czas edycji: 2025-09-17 o 01:34
Avixon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując