Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy ja mu się podobam?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2025-09-24, 11:00   #6
kasianow93
Przyczajenie

Dot.: Czy ja mu się podobam?

Cytat:
Napisane przez skara Pokaż wiadomość
Trudno powiedzieć, ale możesz zacząć od skrócenia dystansu i propozycji przejścia na ty.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Właśnie też nad tym myślałam, bo cały czas mówi mi na Pani. Kiedyś mu się zdarzyło zapomnieć i powiedzieć do mnie na ty ale szybko wrócił do Pani myślę że nie powinien tego źle odebrać? w końcu często się widujemy i tak sobie gawędzimy to po co ten pan i pani.

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Aelora Pokaż wiadomość
Odpowiadałaś kiedy pytał o godziny pracy? Podejrzewam, że nie chce być nachalny ani wykorzystywać Twoich danych czy numeru telefonu, które ma z pracy. Np. pracownicy banków i wielu innych zawodów mają dane swoich klientów, ale to nie znaczy, że mogą nagle pisać do klientki prywatnie. To ona musi sama zdecydować, czy poda swój numer poza pracą, inaczej mogłoby to zostać źle odebrane. Może jemu też regulamin zabrania użycia Twoich danych do takich kontaktów.
Odpowiadałam i sam mi też mówił kiedy zaczyna i kończy. Kiedyś wpadł do mnie z paczką i coś mówił że napiłby się kawy itd a ja mu głupia odpowiedziałam że mamy niedobrą i mu odradzam a może jemu chodziło o kawę ze mną
kasianow93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując