Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-13, 12:58   #3251
Narek
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
Witam wszystkie wlosomaniaczki Nie bylam w stanie podczytywac na biezaco watku, bo - sesja. Wpadalam na wizaz zmeczona, przegladalam "po omacku" posty o pielegnacji, kladlam sie spac, wstawalam i tak na okraglo.
Teraz znikne na dluzej - w ciagu najblizszych 2 dni czekaja mnie zakupy przedwyjazdowe (uciekam odpoczac od smogu do Zakopanego), w poniedzialek przyjemny egzamin, we wtorek wyjazd.
Ludzie ze studiow sa w szoku, ze wszystko mi sie udalo - sama sie tego nie spodziewalam. Przeslizgnelam sie przez najtrudniejsze egzaminy z dobrymi ocenami - nie uczac sie prawie nic. To jakas metafizyka i gdyby nie to, ze egzaminy mialam z tak swiadomymi i interesujacymi postaciami, ktore ocenialy mnie za rzeczy inne, niz tzw. wiedza obowiazkowa - oblalabym na pewno. Jestem bardzo zaskoczona, bardzo dowartosciowana i dzieki temu co sie stalo zmienilam ciut nastawienie do tych studiow. Nie moge opisac co sie dokladnie przytrafilo, bo jednak to forum publiczne Ale istne jaja - zaprawde powiadam wam

Zostaly mi na koniec same *******y, w dodatku juz po powrocie, wiec mam nadzieje, ze i z tym sobie poradze

Widze, ze tu atmosfera pogrzebowa. Moje wyrazy wspolczucia dla tych, ktorym sie naleza. Wybaczcie brak skupienia, jednak nadmiar emocji zrobil swoje. Przebrnelam przez 2 kolosy i 5 egzaminow, z czego czesc (gramatyczną) jednego musze poprawic po powrocie. Gwoli scislosci: zrobilam to w ciagu 5 dni

To ja obecnie:
Ła, ła, ła! Kongratulejszyn! Jestem dumna z Ciebie, Kręciołku

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Narek - nadal daje mu szanse ! No i jeszcze raz - dzieki !!!
Mam nadzieje, że spodoba się Twoim włosom Nie ma za co, polecam się na przyszłość

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Wczoraj, wreszcie, trafiłam do fryzjera Ale się na słuchałam pochwał na temat moich włosów. Tylko jedna rzecz się nie podobała- grzywka. No i postanowiłyśmy,że ją obetnie się. Grzywa jest ślicznie obcięta, równiutko, ale... Niby mówią mi,że bardzo dobrze w niej wyglądam,ale ja się chyba lepiej czuję gdy zrobię ją na bok. Więc zapuszczam chyba od nowa Wszystkim przeszkadza mój przedziałek, podobno jest za daleko. ale ja się inaczej źle czuję, wydaje mi się,że się beznadziejnie układa. Już sama nie wiem co o tym myśleć
Aż ciekawa jestem, jak wyglądasz Można liczyć na jakieś zdjęcia?

Cytat:
Napisane przez 19agusia19
Robię dziś taka małą (bardzo małą nawet ) imprezkę urodzinową. Miały być 3 osoby, a jedna koleżanka przyjść nie może, coś jej wypadło.
Przedwcześnie życzę najlepszego, bo niewiadomo, kiedy się spotkamy
A powiem Ci, że takie małe imprezki są najlepsze, przynajmniej nie będzie żadnych przykrych niespodzianek

Cytat:
Napisane przez 19agusia19
Mam jeszcze pytanie. Właściwie dwa . Mam teraz śliczne końcówki i zacznę używać na nie tego jedwabiu o którym pisałam wcześniej (silkway, tanita). I teraz pytanie numer 1. Jakim szamponem zmyję te trudnowzmywalne silikony (-cyclopentasiloxane )? Myślę,że na końcóki silikony nie są złe,ale jednak czyś chyba tzreba byłoby je raz na tydzień zmyć...
I drugie pytanie. Szukam je=akiejś odzywki BEZ silikonów, takiej do używania codziennie. Ma przezde wszystkim nawilżać. Dotychczas uzywałam Kallosa mlecznego,ale tearz chcę włosom dać odpocząć od niego. Zastanawiałam sie nad Jantarem, ale to chyba bardziej na skórę głowy, nie ? To znaczy, mozę na włosy też się nada,al nie będzie nawilżać...
1. Na trudne silikony SLS'y potrzymane troszkę dłużej na głowie(ale nie za długo, bo może podrażnić).
2. Może coś z Ziaji? Z tego co pamiętam, to niektóre nie mają silikonów i są leciutkie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
bardzo widac! i ty znikasz, i dotka rzadziej wpada, mireli to juz sto lat nie widzialam... ola tez malo! a napewno mniej. szkola nam dziewczyny pochlania jak czarna dziura ciekawe co ja bede mowic od 6pazdziernika
Wniosek: rzucamy szkołę i wyruszamy w podróż dookoła świata z walizkami pełnymi mazideł do włosów!

Cytat:
Napisane przez blonndee
paprif: skorzana! ale taka prawdziwa, nie skoropodobna bo na to szkoda kasy przywiozlam sobie z grecji taka fajna i jestem nia poki co zachwycona, jak mi w niej cieplo i w ogole zmienila moj imidz
Zdjęcie, zdjęcie!

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Ściągam właśnie Power Pointa i biorę sie za prezentację. Kiedyś trzeba Chcę to oddać w tym tygodniu i mieć już święty spokój.
Powodzenia życzę
I zapomniałam wcześniej napisać- śliczne butki

Zasmarkana witam się z Wami i idę po gorącą herbatę

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując