Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CO MAM ROBIĆ ?! (Prosze o odpowiedzi... to bardzo ważne lub o przeniesienie) BŁAGAM !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-13, 20:18   #289
Ferrou
Zakorzenienie

Dot.: CO MAM ROBIĆ ?! (Prosze o odpowiedzi... to bardzo ważne lub o przeniesienie) BŁ

Cytat:
Napisane przez xPoziomkax Pokaż wiadomość
Jerjku.. jak mnie nie było.. teraz przyjechałam.. i czytałam Wasze komentarze z wypiekami... już myślałam, że wszytsko będzie źle... Piszę do Was wszystkich zbiorowo - dziękuję Wam wszystkim.. nie będę odpowiadać wszystkim osobno.. powiem po prostu - dziękuję.... Ehh.. ja już nie mam siły.... A Eweska chce mi dać bana.. ale ja tylko dałam na prywatne ! Chyba opuszczam MM.... NIE ODBLOKUJE FILMIKÓW!!
Poziomko, nie opuszczaj nas... A Eweska na pewno nie da Tobie bana... Jest to przecież nadzwyczajna sytuacja... przecież Złoś się też tym zajmował... Będzie dobrze, zobaczysz A w wątkach z Videostepami w pierwszej wiadomosści daj edycję i napisz, zeby osoby zainteresowane filmikami, napisały nick z Youtuba i wtedy je zaprosisz i bedą mogły oglądać filmiki. Zobaczysz wszystko się ułoży

Mam nadzieję, że nigdzie więcej nie ma tych filmików w sieci, nie martw się, bedziemy monitorowac sprawę i podejrzane strony
Trzymaj się cieplutko i odpoczywaj
Ferrou jest offline Zgłoś do moderatora