Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Droga do idealnej sylwetki - Wspólne odchudzanie - Sojuszniczki poszukiwane
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-13, 20:18   #424
Nimrodelle
Raczkowanie

Dot.: Droga do idealnej sylwetki - Wspólne odchudzanie - Sojuszniczki poszukiwane

[quote=Ladysarna;8980459]
Cytat:
Napisane przez asi_ula Pokaż wiadomość
Ja też mam po tacie w odcinku lędźwiowym. kiedyś to wyglądało jakby mnie ktoś paskiem zbił po plecach teraz zbladły i nawet nie są tak widoczne. Najgorsze rozstępy mam na pośladkach a cellulit też mi się zrobił jak wezmę w palce tak mocniej skórę na udach, łydkach, albo brzuchu to wygląda jak skórka pomarańczy.. eh nie myślałam, że to tak szybko mnie weźmie Wczoraj czytałam o tych balsamach z Eveline i 4 pory roku, ale chyba jednak najpierw spróbuję ten z Eveline Moja przyjaciółka go stosowała i podobno super wygładza i ujędrnia

Ja juz próbowałam z Eveline chyba jakiś chłodzący na cellulit i rozstępy, ale jakoś nie podziałało, a moze to przez moją nieregularność w stosowaniu...?

A jutro mam całodniowy wyjazd z cjórem Czyli nieregularne, niedietetyczne jedzenie :/ Mam nadzieję że nie podadzą nam jak zawsze kiełbasy... Uh... Ale oczywiście też wciągnę coś słodkiego na zabicie głodu... Zaopatrzyłam się w jabłko i grześka bez czekolady (przynajmniej) Może jeszcze jakiś wafel ryżowy... ?

To bierz sobie jakąś sałatkę, warzywa czy owoce na te wyjazdya gdzie jadacie?bo jeśli masz wybór menu to zawsze możesz coś dietetycznego wybrać
ja dziś cierpię bo angina mnie dipadła!!!;( ale nie dam sie i nie porzucę diety, zresztą duża ilość bogatych w witaminy warzyw tylko mi pomoże najgorsze że mi tak słabo że nawet nie mam siły na przygotowanie posiłków...

63 58 54
Nimrodelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując