Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lokale weselne - Poznań i okolice
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-13, 21:15   #16
jupik
Rozeznanie

Dot.: Wesele inne niż wszystkie:) ???Gniezno, Pobiedziska, Poznań

Cytat:
Napisane przez Minawi Pokaż wiadomość
Dłuugo szukałam, grzebałam, czytałam...i nie znalazłam takiego wątku (jeśli takowy jest to prosze o przeniesienie

A mianowicie, ad rem - planujemy nasz ślub na sierpień 2009 i oczywiście zaczynają się już wielkie poszukiwania weselne
Finansowo 3/4 wszystkiego zdecydowała się pokryć moja mama (mówi, że tradycyjnie rodzina panny młodej płaci

Moim marzeniem cichym jest wesele w plenerze, w gospodarstwie agroturystycznym. Może tańce w namiocie?
Jestem zwolenniczką wesel rodzinnych (ale też przeraża mnie zapraszanie cioć i wujów, których widze raz w roku), a poza tym mam naprawdę dużą rodzinę i minimalne minimum to pewnie 120 osób.
Bardzo zależy mi tez na poprawinach, które z kolei będą zdecydowanie dla naszych przyjaciół, znajomych, ludzi ważnych dla nas, którzy tworza nasza rzeczywistość

I znowu odeszłam od tematu - czy któraś z Was miała, była lub planuje takie wesele??? Właśnie w gospodarstwie agroturystycznym? pod namiotem?
Takie tochę etniczne...trochę wiejskie...trochę blisko natury...takie inne

Na oku mam to miejsce http://ranczowdolinie.pl/
byłam tam kiedyś i zauroczyło mnie to miejsce, ale pod dachem nie da rady zrobić jedzenia i parkietu.
A wogóle to okolice poznania, gniezna, pobiedzisk....

Będę wdzięczna za wszelkie Wasze rady, głosy, zdania, uśmiechy, no i krytykę

ps. wiadomość troszkę pozbawiona ładu, ale to chyba trochę zmęczenie, a trocgę bardziej zakochanie
Moim zdaniem pomysł świetny, miejsce jest przepiękne a tańce w namiocie fajna sprawa, jeśli jest ciepło! a jak z ceną od osoby i menu? i zwróć uwagę, że przy tak dużym weselu jakie planujesz na pewno sporo osób będzie chciało zostać na noc, a w tym gospodarstwie jest mało miejsc.
A teraz pytanie do pozostałych wizażanek- czy któraś z Was była osobiście lub słyszała coś o weselach w Dworku Brodowo?

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując