Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-13, 22:50   #3273
Narek
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
musze sie wam pozalic
pod koniec czerwca mialam kleszcza, w glowie. kolezanka mi go wyjela i wszystko wydawaloby sie ok, ale po tygodniu zaczelam dostawac codziennie ataku alergii, czerwona i swedzaca pokrzywka na calym ciele, ataki dusznosci, bol glowy, potem zaczelam strasznie duzo jesc a co najdziwniejsze nie przytylam a wrecz ostatnio chudne [a jem naprawde gigantyczne ilosci], ostatnio jest mi ciagle zimno, mam lodowate rece, jestem slabsza jakas a teraz na dodatek te wlosy [leca doslownie garsciami, niestety nie przesadzam!]
w poniedzialek wracam do warszawy i pewnie od razu polece do lekarza, ale myslicie, ze przesadzam czy naprawde ten kleszcz mogl mi co przeniesc? wiecie co on w ogole oprocz boreliozy mi przeniesc?
dopiero niedawno skojarzylam te wszystkie fakty ze soba... moze sie nakrecam, ale troche mnie to zaczyna martwic i przerazac!
Koniecznie idź do lekarza

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Nieletniej...piwo ...
O tam, od razu nieletniej
Ale i tak piwa nie lubię, pije wyłącznie na większych imprezach i to jedynie Redds'y

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Zdjęcie pierwsze ,z motylkiem , ukazuje jaka grzywka była. Wklejam Wam do albumu takie byle jakie zdjęcie, robione na szybko,z wczoraj. Zdecydowanie znów zapuszczam
Niech mi ta grzywka szybko rośnie.
Hm, myślę, że dłuższa i na ukos będzie najlepsza Póki co, zaczesuj taką, jaką masz

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując