Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wpedzil mnie w kompleksy :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-14, 09:29   #159
Fresa
Zakorzenienie

Dot.: Wpedzil mnie w kompleksy :(

Cytat:
Napisane przez A-l-a Pokaż wiadomość
To juz któryś twój wątek o Twoim walnietym facecie. Pozdrowienia, kretynie, jeśli to czytasz.

Poprawiłaś mi humor od rana, dziękuję

Cytat:
Napisane przez ewakuacja Pokaż wiadomość
Tylko chcialam uswiadomic ze nie jest bezrobotnym, albo znudzonym studentem. By wykluczyc potencjalny powod jego zachowan.
Zdziwiłabyś się, bo poziom kultury nie wzrasta niestety wraz z każdym szczeblem zdobytego wykształcenia, więc to żaden argument w jego obronie.

Cytat:
A jak dobrze znasz tych dobrze wychowanych a mojego faceta ?
Twojego faceta znamy bardzo dobrze z twoich wątków

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
Ciesze sie,ze Ty sie cieszysz ale wydaje mi sie ze masz zaburzony obraz
i jak napisala Fresa bylas poddana ostremu praniu mózgu przez te 2 lata-2 lata to naprawde nie wiecznosc i czlowiek jest w stanie przezyc po rozstaniu
Inaczej nie potrafie sobie wytłumaczyć takiego zachowania jak autorki wątku: jednego dnia czarna rozpacz a drugiego stan wielkiej euforii.
No chyba, że te posty od wczoraj pisze jej teżet albo stoi nad nią i mówi jej dokładnie, co ma pisać

Cytat:
Jakbym miala taka tragedie to bym nie wyrobila ani dnia.
No i chyba tak było wiele razy, prawda? stąd te wątki...

Sama sobie mydlisz oczy, zamiast wziać sie w garść dajesz sobą pomiatać.
Zdecyduj się w końcu: po co najpierw oceniasz, jak najgorzej, własnego tżeta przed tysięczną widownią w internecie, a później go bronisz jak lwica swoich małych.

Może rzeczywiście on jest spoko facetem tylko ty masz różne humorki?

Na początku, w poprzednim chociażby wątku, gdy Dziewczyny rzuciły się na ciebie: "rzuć go, rzuć go" nawet ci współczułam, ale teraz nie potrafię, bo jak można współczuć komuś, kto robi nas w balona i najpierw się żali, przedstawia faceta w bardzo złym świetle a za chwilę nam skaczesz do oczu, bo on jest taki dobry...?
Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując