Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzyści 2009 - cz. II :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-14, 10:42   #2188
zanetka007
Wtajemniczenie

Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)

dzień dobry w ten zimny brrr dzień

'Mam talent' to coś nowego; podoba mi się ogólnie zasada programu. Na początku bardziej zamierzałam oglądać ze względu na to, żeby zob jak Chylińska i Wojewódzki będą razem współpracować. Ale później pokazało się pare talentów i antytalentów. Ta mała co śpiewała Niemena jakoś mnie nie zachwyciła, ale trzeba przyznać, że głosiwo to ma. Starsi od autostrady może i śmieszni ale po co ich wzięli? Akrobatów widziałam wcześniej na regionalnej i już wtedy opadła mi kopara. Człowiek snake to nie wiem po co i jeszcze obleśnie syczał i wymachiwał językiem.
8 chłopaków mnie rozweseliła.

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość
A ja przed chwilą włączyłam wybory miss i akurat jedna babkę pytali, jaki jest jej ideał kobiety. A ta, że Sandra Bullock, bo ładnie zagrała w "Miss Agent" Druga z kolei przekonywała, jak to uczciwość jest najważniejsza.
Ta z Miss Agent dobra była a z tym czy wybrałaby wesołego łajdaka czy uczciwego nudziarza to sama bym nie widziała. Jeden i drugi w jakiś tam sposób ma coś w sobie... Ale chyba bezpieczniejsza wersja to uczciwy nudziarz, bo można go jakoś rozkręcić
A jak mam tak liczyć jak tamta to chyba zrezygnuje ze składania papierów na polibude

Kurde tak zimno się zrobiło, a ja nie mam za bardzo kurtki na taką pogodę.
Chyba trzeba będzie pobuszować po sklepach.

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora