2008-09-14, 10:47
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossman - część III
Cytat:
Napisane przez AryaxD
o rany boskie, jak zazdroszczę.
|
hehe dokładnie 
ja mam do najbliższego 50 km, ale jak widać każdą przeszkodzę da się pokonać i być wzorową rossmannomaniaczką 
dziewczyny, a teraz ja mam małe pytanko 
a więc tak szykuję mi się dość ważna impreza i chciałabym wyglądać dobrze 
cały problem w tym, że nie mam zbyt dużych doświadczeń w kolorówce. tak na codzień używam tylko tuszu i bebe/alterry/lipsmackerów no i filtry oczywiście. to mi w zupełności wystarcza.
no ale uznałam, że ten jeden raz muszę wyglądać naprawdę jakoś porządnie i wymyśliłam sobie, że zakupię szminkę (mam ochotę na czerwoną )
z racji tego, że moje doświadczenia są zerowe w sumie ( a błyszczyków nie używam bo nienawidzę i jak mam coś mokre to od razu zlizuje, ale ścieram ręką, dlatego w grę wchodzi tylko szminka) i popatrzyłam na gazetkę i jest w promocji szminka maybelline no i miss sporty aczkolwiek ms jest dość tania to i bez promocji to mogę poeksperymentować, ale chciałam się zapytać czy któraś z was ma może maybellina ? albo chociaż rimmela ? tak, tak wiem, że jest kwc, czytałam już trochę, ale chętnie posłucham innych opinii oczywiście recenzje jakiś innych firm też mile widziane, ale od razu mówię, że mimo, że pewnie szminki Diora albo Lancome są superhiper extra to mnie zwyczajnie nie stać teraz 
i proszę się nie smiac, jestem naprawdę zdesperowana
|
|
|