Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-14, 11:00   #1207
paula-zla
Zakorzenienie

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja cz. II

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
paula, całkiem fajna aktualizacja.
jak się sprawuje oliwka Ziai i odżywka Plantica?
Dziękuję

No cóż, oliwka Ziaji niestety nie przypadła mi do gustu. Za pierwszym razem wysuszyła mi skórę (jak to możliwe?! ) w okolicy brzucha i piersi. Teraz głównie stosuję ją na uda i pośladki. Pachnie bardzo delikatnie pomarańczą, mam problemy z dozownikiem, który mi się zacina - czasem nic z niego nie leci, a czasem chlusta jak sikawka. Efekt bardziej napiętej skóry jest widoczny już po kilku dniach, ale bardzo ważny jest masaż (zresztą na butli jest napisane, że to oliwka do masażu). Bez dokładniego i starannego masażu efekt antycell będzie znikomy.

Odżywka Plantica co prawda nie jest moją własnością, podbieram ją mamie, która ma włosy farbowane. Zależało mi na oleju rycynowym w składzie. No cóż, moje łatwo przetłuszczające się włosy ciężko znoszą obecność oleju rycynowego na sobie, szybciej się przetłuszczają, tracą objętość, są cienkie. Odżywka jest bez spłukiwania, ale lepiej nałożyć ją na 15-20 min i spłukać. Włosy stają się mocniejsze i lśniące.
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora