Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Urodzone w 1989 :) cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-14, 12:39   #4510
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Mam dokładnie to samo!! Wczoraj siedziałam w pracy i przeglądałam cały czas naszą sesję na aparacie. Jesteśmy boskie.

Zgadzam się, myszka Krówki jest super i też sobie taką kupię jak już będę mieć lapka. I na pewno wybiorę też sobie jakąś fajną naklejkę na obudowę.

Wczoraj postanowiłam, że będę mieć lepszy humor. Tak po prostu. Zajmę się czymś, nie będę bezsensownie gapić się w ścianę i całymi dniami siedzieć na kompie. Gruntowne porządki w pokoju, przygotowanie się na studia, spotkania ze znajomymi, cokolwiek. Dam radę. To niełatwe, ale dwa ostatnie tygodnie były straszne, nie wytrzymałabym tak dłużej..

A to wszystko chyba dzięki piątkowi. Było tak fajnie, że wystarczy, że trochę powspominam i już mi jakoś lepiej.
O tak, jesteśmy boskie. Przesłałam Ci wczoraj zdjęcia, dostałaś je?

Mam takie samo postanowienie jak Ty - będę miała lepszy nastrój, nie będę wmawiała sobie, że napewno jest coś nie tak, nie będę robiła bezsensownych problemów i ogólnie będzie lepiej. Dziś zaczęłam generalne porządki, jutro idę srzedać kilka niepotrzebnych książek, posegreguję ubrania, odłożę te letnie.

Właśnie zrobiłam sobie gorącą karmelową herbatę, otuliłam się kocykiem i wizażuję w przerwie między sprzątaniem, a odkurzaniem.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora