Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Po odchudzaniu-wyjsc z diety zdrowo i skutecznie i utrzymac wage:)wasze doswiadczenia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-14, 13:59   #6
anyolek
Zadomowienie

Dot.: Po odchudzaniu-wyjsc z diety zdrowo i skutecznie i utrzymac wage:)wasze doswiad

osttanio nici z mojego wychodzenia z diety, jako, ze wciaz (z mojej wlasnej winy) musze ja kontynuowac Ostatnie dwa-trzy tygodnie przepelnione byly pelnym obzarstwem- co jest naprawde dziwne na wadze nie przybylo mi ani grama, ale widze w lutrze, ze centymetrow mi przybywa- czy to jest w ogole mozliwe?? wiem, ze waga dziala prawidlowo, sprawdzilismy z TZ-em, no ale jak to jest??
w kazdym razie kiedy tylko znow przywroce swoja dietke na wlasciwe tory, zaczynam z niej wychodzic
naprawde mam juz szczerze dosc wiecznego obliczania kalorycznosci tego, co zjadlam, choc wiem, ze teraz napewno nie bedzie lzej i dopoki nie naucze sie jesc zdrowo nauralnie (odruchowo), bede zmuszona podliczac wszystko w dalszym ciagu
ehhh...
naprawde jestem ciekawa Waszych osiagniec po zastosowanych dietkach, ale cos slabo sie ten watek rozwija
buziaki