Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-14, 15:14   #2014
memi
Rozeznanie

Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009

Cytat:
Napisane przez raspberry69 Pokaż wiadomość
Memi, tobie tez przesylam troche slonca. Co do brzuszkow to kiedy probowalam je robic tak jak pisali czyli napinajac miesnie brzucha to wlasnie zwykly brzuszek wyszedl. Przez chwile myslalam, ze pewnie cos zle robie. 2 serie to wlasciwie bardzo malo i mam nadzieje, ze maluszkowi nie zaszkodzi a przy okazji choc odrobine wzmocnia sie miesie. Ciesze sie, ze bedziesz ciwczyc.
a dziekuje dziekuje, jakby troche pojasnialo... , dzieki Gosia, dobry duszku
ja tez nie kupuje zadnych ubranek na razie.

Wrocilam wlasnie z zakupow, 5kg co najmniej na jedna reke. A podobno mam sie nie przemeczac... No, ale kupilam sobie w koncu poduszke, od 2 tygodni spalam bez(poprzednia nie byla moja). TZ na szkoleniu a ja wrabalam wlasnie gigantyczna ilosc tostow z zoltym serem.

co do surowego miesa to tez mnie mdlilo, do tego zapach surowych jajek i szklanki po mleku. I chuch papierosowy!

Teraz popijam sobie jesienna herbatke sypana z cytrynka i podczytuje.

SoNeRa dzidziusiowi woda gazowana nie szkodzi, nawet zgaga nie szkodzi dzidziusiowi, tylko przeszkadza Tobie. A jak popijesz gazowana to ten gaz musi z powrotem wyleciec gora i zgaga gotowa. Na watku PT. Jak sobie radzimy z... sa fajne rady co do zgagi, poczytaj. A mleko nie bardzo dziala, bo jedzonko zwieksza wzdzielanie kwasu solnego w zoladku, a ten wlasnie kwas powoduje dyskomfort w postaci zgagi cofajac sie do przelyku. ale sprobowac mozna, w koncu rozne rzeczy na ludzi dzialaja.

astrzyk Ty bedziesz moim guru w kwestii osprzetowania niemowlecego
memi jest offline Zgłoś do moderatora