2008-09-14, 15:14
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
Cytat:
Napisane przez raspberry69
Memi, tobie tez przesylam troche slonca  . Co do brzuszkow to kiedy probowalam je robic tak jak pisali czyli napinajac miesnie brzucha to wlasnie zwykly brzuszek wyszedl  . Przez chwile myslalam, ze pewnie cos zle robie  . 2 serie to wlasciwie bardzo malo i mam nadzieje, ze maluszkowi nie zaszkodzi a przy okazji choc odrobine wzmocnia sie miesie. Ciesze sie, ze bedziesz ciwczyc  .
|
a dziekuje dziekuje, jakby troche pojasnialo... , dzieki Gosia, dobry duszku 
ja tez nie kupuje zadnych ubranek na razie.
Wrocilam wlasnie z zakupow, 5kg co najmniej na jedna reke. A podobno mam sie nie przemeczac... No, ale kupilam sobie w koncu poduszke , od 2 tygodni spalam bez(poprzednia nie byla moja). TZ na szkoleniu a ja wrabalam wlasnie gigantyczna ilosc tostow z zoltym serem.
co do surowego miesa to tez mnie mdlilo, do tego zapach surowych jajek i szklanki po mleku. I chuch papierosowy!
Teraz popijam sobie jesienna herbatke sypana z cytrynka i podczytuje.
SoNeRa dzidziusiowi woda gazowana nie szkodzi, nawet zgaga nie szkodzi dzidziusiowi, tylko przeszkadza Tobie. A jak popijesz gazowana to ten gaz musi z powrotem wyleciec gora i zgaga gotowa. Na watku PT. Jak sobie radzimy z... sa fajne rady co do zgagi, poczytaj. A mleko nie bardzo dziala, bo jedzonko zwieksza wzdzielanie kwasu solnego w zoladku, a ten wlasnie kwas powoduje dyskomfort w postaci zgagi cofajac sie do przelyku. ale sprobowac mozna, w koncu rozne rzeczy na ludzi dzialaja.
astrzyk Ty bedziesz moim guru w kwestii osprzetowania niemowlecego
|
|
|