2008-09-14, 19:52
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
ale mam nerwa!poklocialm sie z tym co to pracuje ciezko a ja nawet do sklepu nie poszlam i nie posprzatalam.nie wazne ze w piatek poodkurzalam sciany,popralam firany,poodsuwalam szafki.nie wspomne o myciu okna,kurzach,myciu podlogi itp.w szafie porzadek zrobilam..."ja nic nie robie,Tatianą sie zajmuje moi rodzice a ja nie racze isc do sklepu nawet po chleb".trza miec na ten chleb! jak jasnie pan mojej karty mi nie oddal i nic nie zostawil.poza tym w realu robil zakupy,kupil sobie sliweczki,gruszki,pomidor ki a po chleb to zajsc nie laska byla.ze niby nic w lodowce nie ma do jedzenia.jest ser,jeszcze pare plasterkow szynki,jest maslo,pasztet jakis.czego on chce jeszcze do cholery.ach...tak sie wkurzylam ze az sie poryczalam.nic nigdy nie robie.caly dzien nosilam Tatiane na rekach bo marudzila,bawilam sie z nia bo sama sie soba dzis nie zajmie przeciez,juz nie patrzy na to.walczylam z nia zeby zasnela bo plakala.walczylam z obiadem,zrobilam jej kotlecika i kopytka (zrobilam wiecej zeby zamrozic jeszcze)musialam sie do niej polozyc bo sie budzila co chwile i spala wtulona we mnie.wzielam ja z lozeczka do nas do lozka to przeciez nie bede sprzatac jak ona spi.a ze wstalysmy o 15 to i Rafal byl po 15.nie wspomne ze obzygane rzeczy tez trzeba bylo poprac lacznie z przescieradlam...dureń...  
zmienia prace ale nie chce mi sie o tym dzis gadac...
Tati wypila 180 mleczka z kaszka po czym sie przytulila w pionie i zasnela w minute.az sie zdziwilam.zdarzyla sie przytulac i odrazu w kime.natarlam ja olejkiem kamforowym,wpuscilam krople do nosa,wsadzilam czopka i spi mordeczka biedna.ciekawe co noc przyniesie .
Basiu ja tez sie nigdy z Tati nie wysypiam dlatego ja zawsze odloze wieczorem i pospi do 2-3-4 sama.zawsze to cos.jak Ten co to ciezko pracuje ma na rano to jeszcze lepiej bo o 6.sie lozko zwalnia i sie rozwalamy z Tatinkiem
  :g un:niech ten katar akysz od dzieciakow sobie idzie!!!a sio!!!
czemu Ikola sie nie odzywa????
|
|
|