Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek - cz. XI i pewnie nie ostatnia ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-15, 09:02   #91
DianaM
Zadomowienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XI i pewnie nie ostatnia ;)

Witam w nowym wątku

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Miesiąc do ślubu, a ja mam skórę w strasznym stanie. Mam przesuszone placki na twarzy, jakieś zrogowacenia/grudy, a na brodzie - nieco zaognione zaskórniki

Muszę odstawić to: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4880
(wiem, że moja skóra już nie jest taka młoda ale wydawało mi się, że ten kosmetyk nie pogorszy jej stanu)
i to: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24935
(mam też wersję nawilżającą i jest raczej ok, ten krem kupiłam, bo latem przeważnie nieco mi się skóra przetłuszcza).

Dziś będziemy z TŻ oglądać filmy (od wczoraj mamy HBO ) i objadać się pizzą A co!

Miłego popołudnia!
Też bardzo długo używałam tej seri z Nivea, ale też stwierziłam, że jestem na nią zdecydowanie za duża

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
tak sobie pomyśleliśmy z TŻtem, że zapisalibyśmy się od października na jakiś język. tylko..pytanie brzmi - na jaki?
chcemy razem, więc w przedbiegach odpada angielski, który TŻ zna biegle i francuski, w którym to cośtam ja potrafię. tak naprawdę zostaje niemiecki, włoski, hiszpański tudzież rosyjski. i tak sobie myślimy. który?

może jakis jeszcze inny?
Ze swojej strony polecam włoski. Co prawda zrobiłam tylko kurs podstawowy, ale miło go wspominam

Cytat:
Napisane przez Melodia mgieł nocnych Pokaż wiadomość
Kur***** Czy ja przyciągam taki typ faceta? Notoryczny klamca???? K. mi właśnie napisał sms-a, że nagle jego babcia wylądowała w szpitalu. Kur*** takie zbiegi okoliczności NIE ISTNIEJĄ!!!!!!!!!!! Z exem wierzyłam, że istnieja i dawałam mu miliony szans!!!!!!! KONIEC!!!!!!!!! Nie dam się już tak wkręcać Chce mi się wyć

Biia ja mam ogromna potrzebę miłości i akceptacji Nie wiem Do dupy
Fakt, nie wierzę, żeby takie rzeczy się zdarzały... Z drugiej jednak strony nie można tego zupełnie wykluczyć...

Czy któraś z Was kupywała kiedyś buty w Reserved? Bo ostatnio widziałam takie na jesień i bardzo mi sie podobały, ale kosztują 250zł, jak dla mnie nie są najtańsze, a chciałabym coś gatunkowo dobrego i wygodnego.