2008-09-15, 10:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Cytat:
Napisane przez orzeszek01
A jesli Ci powiem ze chce? Ze chce umrzec? Bedziesz myslała ze jestem pustą dziewczyną której sie dzis nudzi która ma takie fanaberie?
Nie chce zeby ludzie traktowali mnie w kategoriach grubas. Ja po prostu tego nie zniose. A to co powiedział mój TZ,..mam mu to za złe,jestem smutna i apatyczna, i nie moge jesc. Nie dlatego ze nie jestem głodna ,bo fizycznie jestem-ale nie zrobie tego z przyczyn wiadomych.
jednak okazuje sie ze moj system wartosci siebie byl gów.no wart skoro przez takie słowa legł w gruzach. Tak,jestem słabą grubaską, która bolą takie słowa.
|
Nie nie bede myślała, bo sama mam takie myśli. Będe myślała, że jeseś nieszczęśliwą dziewczyną, która potrzebuje pomocy.
I ja wyciągam do Ciebie ręke ale czy ja chwycisz zależy od ciebie.
Nikt nie traktuje Cię jako grubasa. Nie widziałat twoich zdjec ale z tego co dziewczyny mówią to jesteś bardzo szczuplutka.
Wiem, że jesteś rozżalona, że to co zrobiłaś legło w gruzach. Ale razem z psychologiem i dziewczynami tutaj chcemy cie wesprzec w podniesieniu się z dołka.
Ta choroba ma to do siebie, że jedno słowo może zniweczyć cały ogrom pracy. Proszę cie daj sobie pomóc.
Cytat:
Napisane przez "niusia"
Hm to moze później jak mnie mulic przestanie.
Chce sie pozbyć tegosmakou w ustach jest obrzydliwy
Ech chyba nic mi nie poprawi humoru.
Jeszcze ta skzoła jestem chora i mam tyle nauki..nawet trudno to sobie wyobrazić. Zapamietac wszystkie dane o 30 wybranych roślinach i rodzinahc, dokończyć zielnik, nauczyć sie na klasówke z biologi (w tym samym dniu co odpowiadanie z tych roślin! karze nam zostać po lekcjach!!  ), sprawdzian z fizyki zgrawitacji, chemia organiczna i angielski..aha no i czytanie heksametrem z łąciny
to wszystko w jednym tygodniu...
a ja mam depresje
czy oni w tej skzoleuważają wszystkich za roboty co sie powinny ciągle uczyc?
|
Mówię ci zjedz jabłko albo cytrusa to sie tego smaku pozbedziesz. Masz dużo nauki? to wio do łózka i do ksiązek! Jak masz depresje to do psychologa! trzeba się ruszyć bo samo się nie zrobi
|
|