Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-15, 11:31   #3306
oleczka87
Rozeznanie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
No z tym prętem był niezły
Bardzo podobał mi się chłopak z kulą (fantastyczne to było...), akrobaci i Klaudia Bardzo jestem ciekawa co będzie dalej Natomiast byłam w szoku, że dalej przeszli Ci od autostrady...
Ja niestety włączyłam dopiero od połowy i nie widziałam większości

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to wstalam 10 minut temu i zamiast robić coś konstruktywnego przytargałam komputer do łóżka i wizażuję...
Ja zrobiłam tak samo. A tyle rzeczy muszę zrobić, umyć włosy, iść do sklepu, bo dużo rzeczy się pokończyło i wziąć się za angielski. Ale tak zimno jest, że nie mam ochoty nigdzie wychodzić. Ale w sumie to coś zrobiłam, brzuszki poćwiczyłam
W ogóle dowiedziałam się właśnie, że zamiast zajęć 1 października mamy od razu zajęcia terenowe . Prawdopodobnie jedziemy na wykopaliska <dinozaury i te sprawy>, ale super

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Nie mnie, ale moją mamę. Ona bardzo to przeżywa, bo u nas w rodzinie zdarzyło się, że ktoś miał niby zwykłą operację i zakońcyła się ona śmiercią. Mama od zawsze cierpiała na nadczynność tarczycy. Od kilku lat doszły do tego guzki na tarczycy i często się dusi.

Uwielbiam takie długie kąpiele Chociaż nie powinnam, bo skóra naczynkowa i jak wychodzę to przypominam różwego prosiaczka

2 torebki rumianku wcześniej zaparzonego, napar dolany do wanny
Bardzo lubię ten zapach. Wogóle zaczęłam rozjaśniać sobie włosy. Na zime zawsze mi ciemnieją i dlatego zaopatrzyłam się w szampon rumiankowy barwy, do tego kupiłam odżywkę pantene do włosów blond (przejrzałam KWC i z recenzji wynika, że jako nieliczna faktycznie rozjaśnia włosy), do tego obowiązkowo płukanka z rumianka

Też uważam, że w tym kolorze włosów Żmudzie-Trzebiatowskiej jest bardzo korzystnie Ciekawe jaki jest jej naturalny kolor włosów i czy te wcześniejsze ciemniejsze nie były czasem farbowane
Jestem pewna, że operacja mamy się uda, a wie już kiedy będzie ją miała ?

Ja też po gorącej kąpieli lub po intensywnym wysiłku fizycznym przypominam prosiaczka
Z tą kąpielą z rumiankiem będę musiała kiedyś spróbować, bo też uwielbiam ten zapach .

Sama nie wiem jaki ona ma ten naturalny kolor włosów, bo wczoraj w kulisach tańca z gwiazdami pokazywali ją jako dziecko i te zdjęcia były czarno-białe. Później pokazali ją w liceum to miała jakiś taki jasny brąz, ale widać było blond pasemka, więc nie wiem. Ale już od dziecka miała takie piękne zęby

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Hejjj, donosze newsy O_O Wierzycie w duchy?
W sumie to nie, nie wierzę w nic takiego paranormalnego, ale Twoja historia sprawia, że zrobiłam tak

W ogóle bosko mi się włosy pokręciły. Wiecie byłam na dyskotece w sobotę, w sobotę myłam też włosy. Były takie średnio falowane (nie miały dnia) ale na dyskotece było tak wilgotno i gorąco, że cuuudne się zrobiły. Aż zdjęcie do profilu dodałam. Co mam zrobić, żeby mi się tak po myciu kręciły ?
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując