2008-09-15, 11:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy Cz. 2
Cytat:
Napisane przez Poppet
Pytanie z innej beczki: Dziewczyny o jakiej szkole nauki jazdy słyszałyście dobre opinie lub macie związane z nimi dobre doświadczenia. Chodzi mi o wykupienie pakietu godzin dodatkowych przed kolejny egzaminem - zależy mi na dobrych kierowcach z doświadczeniem, a nie na niskiej cenie czy przystojniakach /tym bardziej, że to nie ja będę jeździć tylko znajoma mężatka  /.
Dziewczyna podchodzi 4 raz jest w ciąży i będzie bardzo potrzebować teraz samochodu, więc wypadałoby, żeby zdała 
|
To nie tak 
Nie ma "dobrej" nauki jazdy, moim zdaniem.
Jak się zapisywać to do konkretnego instruktora.
Moja siostra cioteczna, ktora bardzo szybko sie denerwuje, jest bardzo dokladna, no i jest raczej trudna kursantka , chwalila tylko jakiegos z Sidhhy [Siddhy?]. Ale tylko jednego, bo jezdzila z dwoma i drugi to kompletna ciota .
Moge zapytac jak sie nazywa.
Ja jedynie, co moge to odradzic kilku inst. ale nauka jazdy, w ktorej ja robilam juz nie istnieje-tj. teraz ma inna nazwe, ale i instruktorow innych , a nie wiem, gdzie teraz pracuje z niej stara kadra. Ja na 5-ciu instruktorow tylko jednego "lubilam"-reszta, to za przeproszeniem kompletni idioci nienadajacy sie w ogole do tej pracy, nerwowi, zamiast mi powiedziec, co zle robie to sie tylko darli moje jazdy z nimi polegaly na tym, ze oni jechali po mnie, ze nic nie umiem, a ja po nich, ze chyba powinni wybrac inny zawod, bo do tego sie nie nadaja 
BTW, jest watek o osk w lbn gdzies na forum .
O, mam: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197799
Tam, tez gdzies wrzucalam kiedys "ranking" osk.
Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje 
Edytowane przez layla_lbn
Czas edycji: 2008-09-15 o 12:44
|
|
|