Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy Cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-15, 11:44   #2600
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy Cz. 2

Cytat:
Napisane przez Poppet Pokaż wiadomość

Pytanie z innej beczki: Dziewczyny o jakiej szkole nauki jazdy słyszałyście dobre opinie lub macie związane z nimi dobre doświadczenia. Chodzi mi o wykupienie pakietu godzin dodatkowych przed kolejny egzaminem - zależy mi na dobrych kierowcach z doświadczeniem, a nie na niskiej cenie czy przystojniakach /tym bardziej, że to nie ja będę jeździć tylko znajoma mężatka /.

Dziewczyna podchodzi 4 raz jest w ciąży i będzie bardzo potrzebować teraz samochodu, więc wypadałoby, żeby zdała
To nie tak
Nie ma "dobrej" nauki jazdy, moim zdaniem.
Jak się zapisywać to do konkretnego instruktora.
Moja siostra cioteczna, ktora bardzo szybko sie denerwuje, jest bardzo dokladna, no i jest raczej trudna kursantka , chwalila tylko jakiegos z Sidhhy [Siddhy?]. Ale tylko jednego, bo jezdzila z dwoma i drugi to kompletna ciota .

Moge zapytac jak sie nazywa.

Ja jedynie, co moge to odradzic kilku inst. ale nauka jazdy, w ktorej ja robilam juz nie istnieje-tj. teraz ma inna nazwe, ale i instruktorow innych , a nie wiem, gdzie teraz pracuje z niej stara kadra. Ja na 5-ciu instruktorow tylko jednego "lubilam"-reszta, to za przeproszeniem kompletni idioci nienadajacy sie w ogole do tej pracy, nerwowi, zamiast mi powiedziec, co zle robie to sie tylko darli moje jazdy z nimi polegaly na tym, ze oni jechali po mnie, ze nic nie umiem, a ja po nich, ze chyba powinni wybrac inny zawod, bo do tego sie nie nadaja

BTW, jest watek o osk w lbn gdzies na forum .

O, mam: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197799
Tam, tez gdzies wrzucalam kiedys "ranking" osk.

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

Edytowane przez layla_lbn
Czas edycji: 2008-09-15 o 12:44
layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora