Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jakie macie pierscionki zareczynowe?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-15, 15:17   #1007
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Dot.: Jakie macie pierscionki zareczynowe?

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
napisałaś w innym wątku że po dużym pierścionku od razu widać, że to zaręczynowy - może nie powinnam się odnosić do innego wątku ale czytałam Twoje wypowiedzi i akurat ta utkwiła mi w pamięci. Od samego początku nie rozumiem o co Ci chodzi, bo odnoszę wrażenie, że masz jakiś kompleks związany ze swoim pierścionkiem (do którego osobiście nic nie mam)... sprawiasz po prostu takie wrażenie tym ciągłym pisaniem, że mamy małe brylanciki bo naszych TŻ nie stać na duże, że jesteśmy próżne itd.

Ja nic nie napisałam o odróżnianiu brylantów, po prostu argument o tym, że jak się ma brylant to trzeba drżeć o swoje życie uważam za śmieszny (zwłaszcza w kontekście Twojej wypowiedzi, że i tak nikt tego nie odróżni czy jest prawdziwy czy nie). Poza tym wcale nie chodzi o to czy brylant i cyrkonia wyglądają tak samo, tylko o ich trwałość (jak wcześniej napisała gosikk_s)

czesc pierwsza - a odnos sie do jakiego watku chcesz, napisalam w innym watku ze widac ze to jest pierscionek zareczynowy, nie ze ma walic po oczach tylko, ze w zestawieniu z innymi pierscionkami wiadomo ze to wlasnie ten jest zareczynowy z powodu klasycznego ksztaltu - nie pisalam nic o tym ze widac bo jest duzy - jestes smieszna!

kompleksu nie mam skad ten pomysl? jak moge miec kompleks jesli mam cos co jest dla mnie najpiekniejsze na swiecie i od mojej milosci. i gdzie ja ciagle pisze ze macie male pierscionki i ze waszych TZtow nie stac na duze? no prosze Cie buaahaha to jak widac chyba Ty masz kompleks i to duzy. bedziesz mi tu wmawiac cos czego nie napisalam bo nie podoba mi sie Twoj pierscionek?? hehe dobre. i akurat nie mam nic do malych pierscionkow, kazdy ma swoj gust, poza tym np pierscionek mamuazelle bardzo mi sie podoba o czym napisalam ale Ty mi bedziesz wciskac ze ja wszystkim pisze ze maja male pierscionki i TZtow nie stac na wieksze - no po prostu zenujace sa Twoje wypowiedzi

czesc druga - to Ty jestes smieszna!! mialas kiedys w ogole doczynienia z duzymi brylantami i ludzmi ktorzy je posiadaja? smieszne jest pisanie przez Ciebie na temat o ktorym nie masz pojecia.
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora