2008-09-15, 17:35
|
|
Raczkowanie
|
Czy istnieje mozliwosc zakochania sie na nowo?
Czesc dziewczyny, napisalam wiadomosc w watku "wypowiedz sie na ten temat!!" ale chyba go nikt nie odwiedza. dlatego zakladam nowy watek, prosze nie krzyczec 
Mianowicie kiedys krecilam z pewnym chłopakiem, nazwijmy go M Bylismy w sobie do szalenstwa zakochani, niestety COS sie stalo i sie wszystko zepsulo. Nie mielismy ze soba sporo kontaktu, a teraz znowu zaczynamy go lapac. Rozmawiamy na gg troszke i za dwa tyg niby jedziemy razem na basen. Niestety M ani nie kreci ze mna na gg ani nic. Zadnych sms, niczego. Nie wiem co zrobic aby sie znowu zaczelo krecic miedzy nami. Ciagle mi opowiada o jakis dziewczynach na gg etc. Nie wiem czy to na zlosc czy co.
Chce sie przebic przez te dziewczyny i byc ta NAJ! Ale nie wiem co robic, na razie musze na gg jakos zaczac, a pozniej na tym basenie. Nie chce sie zachowywac jak jakis napaleniec. Chce aby znowu pomiedzy nami zaczelo iskrzec ale zeby to nie bylo typu, ze ja go ciagle zapraszam, dzwonie i pisze. Chce to jakos rozpoczac aby on kontynuowal. Nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi Aby nie bylo powiedziane, ze to ja za nim latam. A musze za to cos zrobic aby sie wybic z tego tlumu lasek! Co zrobic aby stracil znowu glowe dla mnie? Pomozcie, blagam! 
P.S. przeczytalam watki o podobnej tematyce jednak wole sie osobiscie zapytac.
|
|
|