Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rossman - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-15, 18:53   #3609
Amani
Zakorzenienie

Dot.: Rossman - część III

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
Jest okropnie wydajny. Ja go kupiłam jakoś miesiąc po wyjściu na nasz rynek(nie pamiętam dokładnie kiedy ale na pewno całe wakacje używałam) i dopiero kończę. (widzę, że się pomyliłam-teraz zaczynam 2 tubkę) A używałam praktycznie codziennie. Nie potrzeba go wiele żeby ładnie zakryć niedoskonałości. Ale wiadomo-każdy ma inne wymagania
No to super wiadomość, dzięki Więc zdecyduje się na niego Potem pewnie wrócę do Lirene City Matt, bo jest super na zimę... a Affinitone wydaje mi się za lekki na mrozy Eh, jak sobie pomyśle że znowu będzie trzeba się codziennie zmagać z przybrudzonymi od podkładu kołnierzykami i golfami... Nie znacie może na to jakiegoś sposobu?

Cytat:
Napisane przez telbuh Pokaż wiadomość
Może była jakaś nowa ekspedientka w Rossmannie i podczas nadawania cen raz dawała cenę regularną, a co drugi wyceniała na 1gr W myśl zasady "kup jedeno opakowanie, drugie dostaniesz za 1gr"

EDIT: właśnie przeczytałam post Umbrusi:
Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
dziewczyny, a jaki treściwy podkład polecicie na jesień/zimę? myślałam o Affini, ale wydaje mi się, że on bardzo leciutki jest, a ja w zimne dni wolę mieć grubszą 'ochronkę'. z bardziej treściwych używałam a właściwie właśnie używam, Lirene City Matt, ale chcę go zmienić. może Colorstay? mam tłustą cerę, rozszerzone pory i skłonność do wyprysków.
Właśnie wyżej o tym pisałam Ja zimą używam City Matt, ale jak widzę Ty go znasz Czemu chcesz go zmienić?
Amani jest offline Zgłoś do moderatora