Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grupa wsparcia- wracamy do naturalnych włosków.Wätek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-16, 10:42   #1058
Kamilab23
Przyczajenie

GG do Kamilab23
Dot.: Grupa wsparcia- wracamy do naturalnych włosków

Cześć wszystkie Wizazystki jestem tu nowa. przyłaczam się do was, chce wrocic do moich naturalnych włosków. Opowiem wam moją historie: wyglada to tak mam 23 lata zawsze miałam swoje naturalne włosy, w pazdzierniku zafarbowałam sobie szamponetka, która po 6 myciach zaszła cała i znowu miała swoje naturalne nie wiem co mnie wzieło ze jakiś czas temu zafarbowałam po raz PIERWSZY farbą - Casting Cream 28 myć -miodowy kasztan.(ciemny braz) Ładny kolorek...ale dziewczyny stwierdziłam ze najlepiej sie czuje w swoim naturalnum kolorze! Moj naturalny to średni brąz. włosy mam zdrowe, wiecie jak mam wrocic do swoich naturalnych zeby ich nie zniszczyc? czekac na odrosty i zapuszczac? nie wiem jakie beda odrosty bo to moje pierwsze farbowanie taka farba ( i raczej ostatnie )Moze któras z was miała taki kolor na głowie i wczesniejszy naturalny podobny do mojego Jesteście bardziej doświadczone w sprawach farbowania to było moje pierwsze doświadczenie z trwała? farba. chce swoje naturalne włoski-jednak stawiam na naturalność Pomożcie. Prosze o radePisze na opakowaniu ze trwałosc niby do 28 myć. co zrobic? dziekiPozdrawiam serdecznie

Edytowane przez Kamilab23
Czas edycji: 2008-09-16 o 14:15
Kamilab23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując