Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek - cz. XI i pewnie nie ostatnia ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-16, 13:08   #265
miskowa
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XI i pewnie nie ostatnia ;)

[quote=ButterBear;9021364]
Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Zgadzam się, czasem człowiek nie zdaje sobie sprawy że są w ogóle inne metody fajnie, że masz takich postępowych rodziców, z moją mamą to mam przechlapane ona nawet ziół nie pozwala mi pić Sorki ale w jej przypadku uważam, że to przykład zawężonych horyzontów

Wiesz, moja mama jest psychologiem z wielkim zamiłowaniem do wszelkiego rodzaju medycyny niekonwencjonalnej. Od kiedy pamiętam, jeździłyśmy na targi takiej medycyny, kupowałyśmy jakieś kamyki, kuleczki, pierdółki
Ona jest tym zafascynowana. A mój tata ma tyle różnych chorób, że grzechem byłoby nie spróbować. Mój 'chiński lekarz' wyleczył u niego nadciśnienie oraz cukrzycę na tyle, że nie bierze leków. Nie ma już problemów z kręgosłupem... warto

Madlen, trzymam kciuki i za Twoją silną wolę Pomyśl o tego typu konsultacjach też. nie masz nic do stracenia, oprócz jakichś ewentualnych pieniędzy, ale wiem z doświadczenia, że nie są to jakieś bajońskie sumy.
[quote=dorinka30;9021458]
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Zazdraszczam kontaktu z mamą , ja też chodziłam i chodzę na te Targi , właśnie uświadomiłaś mi że dwa lata nie byłam ale się wybiorę
Aha i jestem zafascynowana Feng Shui
to są z kolei tematy, w które nie wierzyłam nigdy, ale może dlatego, że nie miałam z nimi styczności. Ja w każdym razie jestem racjonalna na maksa i wierzę we wszystko, co się da jakoś naukowo uzasadnić/potwierdzić.
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora