2008-09-16, 15:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misja w Zambii - część III
Cytat:
Napisane przez s.Józefa
A o Twoim przyjezdzie w listopadzie pamietam i oczekujemy na Ciebie z radoscia.
Goraco witam i pozdrawiam nowe Mamusie i juz 4 nastepne powinny zglaszac bole porodowe.....zaraz zawiadomie Polozna Seone  !
|
Suuuper strasznie się cieszę, że kolejna nasza Mama jedzie Rónież powierzę Ci pewnie zadania jakieś Takie jak Gosi. Wyjaśniła sporo rzeczy, ale jeszcze trochę zostało.
Co do bólów porodowych, to bociany dzisiaj poleciały Siostro melduję wykonanie zadania
Wklejam email od Siostry: Drora Ciebie dotyczy.
"Droga Pani Ewo ,jeszcze wyjasnienie.nr 405 to nie Agnes tylko ANGELA.
Nr.482 Data urodzenia Peter Ngulube 10.6.02
Jutro ponownie wyruszamy by zbadac sprawe "LINNETH".Bede w Lusace 2 dni wiec odezwe sie dopiero w piatek.
pozdrawiam serdecznie,
s.Jozefa..."
Cytat:
Napisane przez rmiecia
A zdjęcie i wszystkie dane mojej Maureen oczywiście przyszły w załączniku razem z mailem informującym o przyznaniu opieki, tylko że nie zwróciłam na to uwagi, trąba jedna. Tak się cieszyłam, że zaraz pobiegłam opowiedziec wszystko mamie. Dopiero wieczorem mąż mi pokazał załącznik  .
|
Tak tak wszystko wysyłamy zawsze w załączniku.
KAteMwale pomysł z tekstem w PDF i wordem pierwsza klasa Na laptopie word mi nie działa, za to jest PDF. A czasem na meila przychodzi mi tylko fragment wiadomości Ale za to jest w PDF i zawsze można sobie doczytać.
Cytat:
Napisane przez New_Rock
czy ewentualnie następne weekendy października Wam pasują?
czyli 18-19 i 25-26 października
|
Mi pasuje każdy po 4 października, bo w następne nic nie mam zaplanowane. I mam nadzieje, że mi nic nie wypadnie.
Cytat:
Napisane przez greatdee
Witam.
Jestem przyszłą adopcyjną mamą i mam wieele pytań.
Przede wszystkim, czy jest jakieś zewnętrzne forum, po którym łatwiej byłoby się poruszać? Tutaj wszystko jest tak "wrzucone do jednego wora" i nie mogę się połapać... Zdążyłam się zorientować, że jest więcej osób z Poznania, co mnie bardzo cieszy, bo może uda się spotkac i pogadać  Długo myślałam o adopcji wirtualnej i wreszcie do niej dojrzałam  Niesamowicie się tym przejmuję i ekscytuję 
Witam Was serdecznie!!
|
Czy ja Ci już nie odpisałam? Adopcje są już wstrzymane i prosimy korzystać z innych.
Słuchajcie czy ktoś zna stronę adopcjo serca ale zagraniczną? Jedna z Mam mnie pyta, a ja nie znam.
|
|
|