Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ZIELONA BRANSOLETKA..nie czerwona nie fioletowa
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-16, 15:36   #79
euphoriall
Zakorzenienie

Dot.: ZIELONA BRANSOLETKA..nie czerwona nie fioletowa

Cytat:
Napisane przez matryca3 Pokaż wiadomość
heh juz powoli moj optymizm(ja załozyłam wattek) spada i o dziwo zaczyyman popirac moja ostatnio pprzedniczke piszaca post..;/
Ojej nie chciałam Cię dobić, przepraszam
a coś się stało??

Cytat:
Napisane przez skrawka Pokaż wiadomość
no dziewczyny nie poddawajcie się!
Też nie lubię szufladkować ludzi, jak się ktoś spyta ( do tej pory nikt nie pytał) po co mi zielone nitki wokół ręki, to odpowiem, że lubię ten kolor (bo lubię) i już. A w ciężkich momentach które się jescze pojawiają patrze i macam te sznurki wiem, że głupio brzmi, ale przypominam sobie że nie jestem z tym sama, że nie warto bo co mi to da itp itd. Wiem, że w tych ciężkich chwilach, gdy wiesz że w pokoju obok są słodycze wystarczy mi 2 minuty żebym je zjadła. Potem jak już je zjem, to co mi szkodzi jeszcze zjeść cukierki, zrobić słodkie ciasto, nawcinać się chleba z masłem, a potem ból brzucha i żal-jak to się mówi Wtedy wiem, że wszystko schrzaniłam i na co mi to było. A jutro zaczne wszystko od nowa, od nowa, od nowa...
Nitki na mojej ręce są dla mnie i tylko dla mnie. To tak jak bym się miała tłumaczyć dlaczego jestem wierząca. Wiem, że wszystkiego nie załatwią, ale na żywo nie mam z kim o tym pogadać o problemach, że potrafie zjeść wszystko naraz co tylko chcę, a następnego dnia bić się w piersi, i liczyć kalorie od nowa. Narazie działają zielone niteczki, chociaż wczoraj miałam ochote sobie zaszaleć, bo zaliczyłam poprawke - i to już jest głupi powód. Ale dzisiaj się zważyłam i jest kg mniej. I ja tego kurcze nie spieprzę Jak będę mieć doła (odpukać) to sobie przeczytam tego posta
Trzymajcie się dziewczyny
To dobrze, jeżeli tobie pomaga to fajnie Może to nie był wcale głupi pomysł a ja kombinuje jak zwykle