Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Politechnika Śląska:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-16, 18:25   #75
uhahana
Zakorzenienie

Dot.: Politechnika Śląska:)

Cytat:
Napisane przez Myszołapka Pokaż wiadomość
Zalezy do czego Ci ta komunikacja
Tak, linia tramwajowa jest jedna Ale na wydział masz tak blisko, że raczej się z MPK nie korzysta odpowiem na przykładzie moich znajomych i swoim Z MPK korzysta się jeśli chcesz dojechać na jakieś oddalone dzielnice (ale tam raczej bywa się rzadko, wszystkie miejsca imprezowe są w centrum więc piechtobus idzie w ruch ), albo jak ktoś jest lewniwy/ma cięzkie toboły/leje deszcz i z akademików do dworca PKP chce się dostać to wtedy 702 spod ronda albo 32 z Pszczyńskiej , również jeździłam autobusem do Forum wysiadając na Piwnej lub na Placu Piastów

Bliety są miesięczne takie papierowe kupowane w kiosku Dokładziejszych informacji udzielą Ci dziewczyny z Gliwic.... Małgosiu??
Dzięki za wszystkie inf
Nie nie, nie zamierzam na uczelnię dostawać się komunikacją, bo wiem, jak to blisko Gdyby nie zasłaniające budynki, to swój wydział widziałabym bardzo dokładnie z okien akademika, heh.

Chodziło mi właśnie o załatwianie różnych spraw, jakieś zakupy albo powroty z imprez, ale jak widzę, nie będzie większego problemu

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Słyszałam o tym Mam kilku znajomych w Solarisie i między innymi dlatego chciałam się tam przenieść Poza tym słyszałam, że nawet niezłe warunki mieszkaniowe są i przede wszystkim fajni ludzie
Brat koleżanki z mieszkania w bloku przeniósł się do Solarisa i mówi, że tam mu się lepiej mieszka, niż w mieszkaniu

Ciekawe, jakie u mnie będą warunki... szczególnie łazienki mnie intrygują, heh
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując