Ile macie za soba rozmow kwalifikacyjnych? (potrzebne do prezentacji)
Przygotowuje sie do ustnej prezentacji na temat "Successful job interview strategies" Prosze was o wypowiedz w kwestii ile mniej wiecej macie za soba rozmow kwalifikacyjnych i ile z nich zakonczylo sie sukcesem. Ile musieliscie przejsc ich zeby dostac obecna prace itp. Z gory dziekuje i moze zaczne od siebie:
Jako ze imigracja pokrecila troche moj zyciorys i nadal jestem studentka, plus na chwile obecna nie moge pracowac, mam tych rozmow za soba raptem kilkanascie (ok 15), ot takie dorywcze studenckie prace, jeszcze w Polsce, albo wakacyjne juz po wyjezdzie. 100% z nich zakonczyly sie sukcesem, za kazdym razem dostawalam prace o jaka sie staralam. Nie uwazam to za powod do dumy bo to byly malo ambitne stanowiska. Raz mi sie nie udalo, ale to wtedy staralam sie o praktyki na uczelni w Polsce, mialam zadanie do wykonania w Wordzie po ang a ja nie dosc ze zrobilam blad (zdarza sie ) to zamiast szybko poprawic tlumaczylam zaciekle dlaczego tak wyszlo.
Nie musiscie szczegolowo tlumaczyc sie ze swoich porazek, lepiej czytac o sukcesach hahahahahaah, ale kazde slowo bedzie dla mnie na wage zlota. Dane mile widziane tzn ilosc tych rozmow. Czy ktoras/ktores z was bylo tak pewnym siebie i przygotowanym ze rozmowa byla dla was wylacznie formalnoscia a wy przechodziliscie przez kazde pytanie jak burza?
Dziekuje z gory, potrzebuje na ta sprawe spojrzec z innej strony