2008-09-17, 09:43
|
|
po prostu Łinli
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia
Cytat:
Napisane przez Doris1981
No to ja również o wkładkach. Mam wkładki z Biedronki, w nazwie też coś z Feminą (może inny produkt tej serii), również w różowym opakowaniu, cena także 3 zł, ale sztuk w opakowaniu mam - zdaje się - 50 i te wkładki zapachowe nie są (nie mają również osobnych opakowań). Biedronkowe wkładki, które mam są OK, ale czasami ciężko je przykleić do bielizny, poza tym nie dają uczucia świeżości po całym dniu (na kilka godzin, do pracy są spoko, ale na pewno nie dla osób, które mają dzień zajęty od rana do wieczora i naprawdę zero czasu na zmianę wkładki - chociaż z drugiej strony to zajmuje pół minuty, minutę). Poza tym są naprawdę cienkie - duży plus, ale nieco za małe, jeśli chodzi o powierzchnię (fajne do stringów i kusych majteczek, ale przy większych majtkach mam wrażenie, że wkładka się gubi).
|
yhym, no to ja mówię o innych wkładkach, moje są pakowane każda w pojedynczą folię 
tak na marginesie nie wyobrażam sobie być aż tak zajętym żeby w ciągu całego dnia nie móc iść do toalety, przecież trzeba siusiu no i wkładeczkę myk myk
|
|
|