|
Dot.: Retinoidy doustnie: Roaccutane, Acnenormin, Isotrex i inne...
Cytat:
Napisane przez brownsugar007
Rok temu zakończyłam 1,5 roczną kurację Izotekiem. Trwała baaardzo długo ale miałam podawane bardzo małe dawki, co wcale nie oznacza ze mój trądzik był mały  Był okropny, męczyłam się z nim około 7 lat, lecząc się u różnych dermatologów bez widocznego skutku... aż wkońcu dostałam namiary na najlepsza ponoć dermatolog w Warszawie. Od razu na pierwszej wizycie przepisała mi Izotek i powiedziała żebym sie nie martwiła bo moja skóra będzie wyglądać już tylko coraz lepiej i ma pewność bo wyleczyła już tysiące ludzi z trądziku. I to prawda dziewczyny potrzeba było wielu miesięcy systematyczności i cierpliwośći ale dziś moja skóra wygląda naprawde normalnie jakbym nigdy nie miala tradziku! dla mnie to cud bo bylo tragicznie myslam ze nic nie cofnie tych blizn i innych świństw.  Po roku od odstawienia Izoteku efekt się utrzymuje a nawet polepsza. U pani dermatolog jestem raz na 4 miesiące teraz przepisuje mi tylko odpowiednie kremy pielegnujące i zapewnia ze juz niedługa droga do doskonałości 
Naprawde cudowna kobieta i nie potrafie powiedziec ile jej zawdzięnczam.
Dziewczyny głowa do góry! Najważniejsze to mądry lekarz i cierpliwość.
Mi się udało i wierze ze wam też się uda 
|
To super 
Ja jestem miesiąc po kuracji, a już mam cerę mieszana - zero matu szkoda...
A jakiego rodzaju miałas blizny ?