Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasze opisy na GG - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-17, 15:04   #1609
Doominisia4
Raczkowanie

Dot.: Wasze opisy na GG - część VI

a może jakieś tajemnicze o tym, że znalazłam już tego o którym marzyłam ;D PILNIE Was proszę !

ode mnie taki list (znaleziony gdzieś, kiedyś)

"Droga Mamo!
Nareszcie koniec szkoły. Dla mnie to już na zawsze. Jestem od dawna zakochana i postanowiliśmy z moim chłopakiem wreszcie ,,się urwać’’. Wiem ze Tobie się to nie spodoba, ale on jest taki słodki! Te jego tatuaże i kolczyki na każdym kawałku ciała....
A ten jego motocykl! Ali (tak się nazywa mój miły) twierdzi, że jazda na nim w kasku to grzech. Ali jest kompletnie na moim punkcie zwariowany. Mówi, że go uratowałam, bo ten alkohol by go w końcu zabił....Aha i najważniejsze. Będziesz miała wnuka!!
Tak się cieszę! Kolega Aliego ma gdzieś w lesie drewnianą chatkę. Trzeba ją wyremontować i nie ma w niej światła ani wody, ale to będzie nasz nowy dom. Nie martw się! Będziemy mieli z czego żyć. Ali ma kapitalny pomysł. Będziemy uprawiać marihuanę i sprzedawać ja w mieście ma być z tego kupa fosy. Tak się cieszę!!
I nie martw się proszę. W końcu skończę 15 lat i naprawdę mogę na siebie sama uważać. Mam tylko nadzieje, że szybko pojawi się ta szczepionka przeciwko AIDS .Alemu bardzo by pomogło......
Twoja ukochana córeczka

P.S. Wszystko bzdura!! Jestem u Krychy i oglądamy telewizję. Chciałam Ci tylko uświadomić, ze są gorsze rzeczy niż to świadectwo które znajdziesz na nocnym stoliku. Buziaczki!!! "

Siedzę i sama nie wiem w co się wpatruje. Tym problemem jesteś Ty, w każde moje wtrącasz się sny. Brakuje mi Ciebie, brakuje mi pewności siebie. Sama nie wiem czego chce.