2005-11-04, 21:06
|
|
Zadomowienie
|
Inkowe oczy #2
Czas na makijaże oka, dawno nie wstawiałam. Oczywiście przeważa w nich brokat który, jak co niektórzy wiedzą, kocham! .
Różową Czerwnień i Morskie Oko wykonałam jakiś tydzień temu (jeśli nie dalej). Niektórzy z was mogli je już podziwiać na mojej stronie, Teraz zamieszczem je tu. Fiolet i Złoto wykonałam dzisiaj. Złoto średnio mi się podoba, to znaczy tak w rzeczywistości to pięknie się prezentuje ale na zdjęciach ten brokat wyszedł jakoś tak nieciekawie Ale to nic, przeżyję 
Morskie Oko
(turkus / 2 wersje - bez brokatu i z brokatem)
Granatowa farbka do ciała z Atelier, pojedyńczy cień z Christhine nr 32, 7(prezent od TŻ ). Czarny eyelier Oriflame 'Ink Liner' + czarna kredka MonAmi. Tusz do rzęs 'Diorshow'. No i na koniec brokat sypki z Tesco ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Różowa Czerwień
Potrójny cień Inglot - róże (nie znam niestety numeru). Czerwona farbka do ciała Atelier jako eyeliner. Tusz do rzęs Astor 'Lycra Extend'.
Fiolet
Delikatny różowy z brokatem i dwa odcienie z fioletu z palety 48 cieni RubyRose. Inglot nr 422. Eyeliner Oriflame, czarna kredka do oczu, sypki fioletowy brokat kosmetyczny.
Złoto
Cienie sypkie APC nr 1, 6. Sypki zloty brokat kosmetyczny z Tesco, brązowa kredka do oczu Bell nr 7, tusz do rzęs Astor 'Lycra Extend', biała kredka Pierre Rene.
|