2008-09-17, 18:30
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy na pierwszą randkę
Cytat:
Napisane przez Sabbath
A jesli dziewczyny napiszą, że na randki dobre są słodziaki, to co? Skoro ich nie lubisz i nawet za pieniadze nie użyjesz to w związku z tym zrezygnujesz z randek?
Nie obrażaj się i nie wyskakuj z zamykaniem watku. po prostu zupełnie cie nie znamy tutaj, więc naprawde mie możemy poradzić Ci, jakie perfumy sa dla Ciebie najlepsze. Na jakąkolwiek okazję.
Może kiedy napiszesz jakie zapachy lubisz, jaki masz gust i w ogole coś o sobie... Wtedy powinno był łatwiej. 
|
Hehehe na to wygląda   .A swoją drogą takiej odpowiedzi nie przemyślałam 
No co Ty nie obraziłam się,bo niby za co miałam się obrazić?
po prostu czasem tak jest,że jak się założy wątek to nie do końca można być zrozumianym.A mnie się wydało,że każdy zrozumiał,że jaki mi zapach napisze to ja tego użyję,a ja po prostu z ciekawości chciałam porównać jakie dziewczyny lubią zapachy i właśnie jakie uważają zapachy,żeby były dobre na randkę.
Też nie znam tutaj niczyich gustów zapachowych i dlatego chciałam,choć trochę je poznać i tyle Wątek chciałam zamknąć,żeby nie zaśmiecać wypowiedziami i ogólnie,żeby nie było bałaganu,a nie że się obraziłam,bo nie miałabym za co.W końcu to jest forum i każdy mówi swoje zdanie.
|
|
|