2008-09-17, 21:01
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
Gayenko,Vibesko,Nosku,Hos enko kochane moje Dziękuję za te słowa teraz i za te wcześniejsze też i za martwienie się o mnie
Właśnie najpierw strasznie mi się przykro zrobiło,bo za co to?Żebym faktycznie była jakaś niemiła co się zdarza owszem,ale to chyba normalne to ok a tak to oberwało mi się za nic i to wyjątkowo chamsko.No zero szacunku,zero
Ale już mi nie jest przykro (prawie się popłakałam jak to przeczytałam,bo mnie takie rzeczy ruszają a teraz to już w ogóle łatwo mnie wyprowadzić z równowagi i doprowadzić do łez ) tylko jeszcze mam ciśnienie,ale już mi przechodzi
Nosku doczytałam,że spodobało Ci się HC edt ja EDT nie znam,ale EDP kocham Ale jeszcze czeka na zimę,teraz u mnie króluje Bombka-idealnie osładza mi smutki i ociepla takie deszczowe i zimne dni jak dziś
Hosenko nie przejmuj się palantem Masz Kosza teraz i jestem pewna,że po jego powrocie te sms-y zamienią się w spotkania Dopiero wtedy niedoszły się wkurzy
Vibesko jak to??A niby po co pisałby te wszystkie miłe sms-y?Po co przyjeżdżałby 70km,żeby się z Tobą spotkać?Po co gadałby do północy?Nie wiesz po co?To ja Ci powiem: BO MU SIĘ PODOBASZ ot co
|
|
|