2005-11-04, 23:12
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zdjęcia ślubne w dzień ślubu czy w inny?
Cytat:
Napisane przez olkao
jestem tego samego zdania no bo np jak przed slubem to co zakladacie obraczki jeszcze przed slubem? a jak w trakcie wesela to uwazam ze jest nietaktem zostawic gosci na godz dwie i isc sobie robic foty. my mielismy dzien po , bukiet byl ten sam fryzura nie byla problemem a makijaz taki sam bo sobie sama robilam w jeden i drugi dzien.
|
Ale zastanawiam się czy po weselu suknia nie będzie zniszczona. Moja kuzynka miała okropnie porwaną. Sama nie wiem - może ewentualne zabrudzenia i zniszczenia da się zamaskowac na zdjęciach... Poza tym dzień po jakoś nie wydaje mi sie atrakcyjny do zdjęć. Mam wizje siebie potwornie zmęczoną z podkrążonymi oczkami... Za zdjęciami przed przemawia to, że będziemy wypoczęci i można przygotować fajny podarunek w podziękowaniu dla rodziców w postaci albumu ze zdjęciami... Nadal sie waham... Hmmm.... Ale chyba już zrezygnowałam ze zdjęć w ten sam dzień, bo faktycznie nie jest dobrze zostawiać gości, a i zdjęcia nie będą wymarzone, bo ograniczony czas nie pozwoli na zmianę otoczenia. Poza tym zrezygnowałam z kamerzysty, więc chcę aby zdjęcia były naprawdę fajne i ciekawe, bo to będzie jakby jedyna wizualna pamiatka ślubu, jak i wesela...
|
|
|