2008-09-18, 07:50
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część II
Witajcie ranne ptaszki 
Cytat:
Napisane przez buczacza
Dziewczyny godzina prawie 19 ,Hauschka przestala nawilzac,gebe mi znowu sciaga
|
Buczka od której tą Hauschkę miałaś?(jak coś to piszę sie na nr 1)
Cytat:
Napisane przez kamilia
Ivonako- wysypałam swojatorebkę i znalazłam....... próbki ........ kremówdla dzieci z filtrem ..... dr hauschki ..... Oni je podrzucają do tych toreb czy co ?/ 
Ale nawet nie użyłam - tak smród zapachu - ostry, duszacy, że ochyda
|
Siostro Ty mi tu oczu próbkami nie zaklejaj Dawaj listę must have o którą prosiłam zaraz po tym jak kompa naprawiłaś (troche będzie szukała)
Cytat:
Napisane przez Masima
podstawowa zasada najpierw krem a potem filtr. nigdy odwrotnie. w zasadzie na filtr tojuż nawet nic sie nie powinno nakładać. dopiero ci instruktaz wczoraj zamieściłam odnosnie makijazu i stosowania filtrów. Tam wszystko było. Mówiłaś że wydrukowałaś, ale pewnie nie przeczytałaś.
|

Cytat:
Napisane przez kamilia
Castrolku - a co Ty byś chciała ? Bo ja Ci mogę dać - jedno lekko odchowane dziecko płci meskiej, które jęczy, że za dużo mu zadają, psa, który własnie uwalił się na dywanie i udaje, że jest wzorem na nim, myszy, które schodzą z pola i słyszę ich tupot i moją narastającą z tego powodu histerię, poza tym mam sporo rachunków do zapłcenia - fajne takie, duże, a nie jakiś tam maleństa.
powiedz tylko co chcesz, a ja Ci dam  
|
Kamilia rozumiem, że dywan bez wzorów skoro pies musi je udawać? W jakim kolorze dywan? Jaki rozmiar?To może ja dywan bym wzięła
Cytat:
Napisane przez castrol
IVANKO to co oferyjesz to mam wszystko.Trzeba ni tylko jakiegoś polepszacza na gębę i nie wiem gdzie nabyć tego Hauchki,bo w aptece nie mają 
|
Wybacz Castrolku ale nie wiem o co chodzi
Hauchkę szukaj w sklepach i aptekach internetowych lub na truskawce.
Cytat:
Napisane przez buczacza
MASIMCIA !!!!!!!!!!!!!! moj podklad jest na TWOJEJ liscie z podkladami,ktore nadaja sie na KAZDY filter.W nawiasie jest tlenek zelaza,ale pisze ,ze mozna 
|
Cytat:
Napisane przez Masima
Tlenek żelaza jest na samym końcu listy destabilizatorów, czyli destabilizuje ale w mniejszym stopniu niż te z początku listy.
|
Myślę, że skoro Hexxana umieściła ten podkład w niedestabilizujących to chyba dziewczyna wie o czym mówi. Wygląda na to, że też go stosowała bo sama dodała do KWC.
Dome weź się za siebie, bo gorzej będzie jak wylądujesz z rozbita głową bez Pani Pomocy Domowej i z dzieciakiem bez opieki.
Widzę, że coraz bardziej zbliżasz się z cosmelanieniem do mojego terminu
|
|
|