2008-09-18, 07:01
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XI i pewnie nie ostatnia ;)
Cytat:
Napisane przez Svinecka
no to bede trzymac we wtorek mocno kciuki 
|
Svinecko Trzymaj moocno 
Pewnie ze jestes kochana, dbasz o swojego misiaczka NARZECZONEGO :d
Cytat:
Napisane przez Poemi
Jakaś taka przegrana się czuję  . Martwię się, że po wakajach TŻ nie będzie mieć dla mnie czasu  . Mam wrażenie, że w pracy inni pracownicy nie są ze mnie zadowoleni... Było kilka niemiłych sytuacji  . Chyba nikt mnie tam nie lubi  . Jeszcze martwię się pieniędzmi  . Myślałam, że jakoś inaczej to mi wyjdzie. Do tego dochodzi kupno prezentu dla TŻ-a i jego siostry, nie mam pojęcia co im kupić  . Dodając chorobię wychodzi mego dół  .
|
Poemi 
glowa do gory Ciesz sie ze jedziesz z Tztem na wycieczke spedzcie ze soba cudowne chwile/ bedziesz go miala tylko dla siebie/ Peniadze wiadomo sa potrzebne ale dobrze ze wogole masz prace , a gorszy dzien czasem kazdy ma. Nie bedzie Cie stac na niewiadomo jaki prezent to kupisz Tztowi cos skromnego, albo zrobisz cos od siebie Jakies ciacho upieczesz ip.. a Tz na pewno bedzie szczesliwy bo liczy sie pamiec 
Pzs1 jasne ze Cie pamietam
Dobrze ze z Tz pomalutku sie uklada i z tego co widze macie powazne wspolne plany wierze ze wszystko bedzie dobrze, a z praca tez pomalu Ci sie uda, zobaczysz , trzymam mocno  
Dorinko zdrooowka zycze 
Jakby co to w wyprobuj domowe sposoby/ u mnie poskutkowaly/ Czosnek do kanapki, wieczorem witamina C ciepla herbatka z rumem,miodem i cytryna i pod kolderke wypocic sie :d i powinno byc dobrze jesli to tylko zwykle przeziebienie
|
|
|