2005-11-05, 00:44
|
#123
|
Przyczajenie
Zarejestrowany: 2005-10
Wiadomości: 25
|
Dot.: Dania Dietetyczne.
Aja jako maniak fasolki,dodam moja odchudzona fasole bret
W zaleznosci od mojego czasu oraz od pory roku(jak jest swiezy jasiek to sa szybkie szachy,a jesli nie to z moczeniem troche schodzi)
Uzywam czesto tez fasoli z puszki tej czerwonej
Wiec tak:
Utarta marchew,seler,por pokrojony w pol plasterki lub jedna cebulka w kostke,papryka moze byc swierzy strak albo i konserwowa,wszystko teraz zalezy od fasoli jeslli jest to fasola do gotowania to ja gotuje do miekkosci a jesli to puszkowa to najpierw dusze warzywka w niewielkiej ilosci wody z dodatkiem przypraw,wegeta,pieprz,pa pryka wedle uznania ja uwielbiam zioola wiec ich nie zaluje podkoniec mieszamy to z koncentratem pomidorowym rowniez wedle uznania
nie podaje proporcji poniewaz przepis jets prosty wiec robimy tyle ile chcemy
jesli sie ktos sie zdecyduje zycze smacznego
|
|
|