Wątek
:
Panny Młode 2008 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
2008-09-19, 08:58
#
3051
daget
Zakorzenienie
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
Napisane przez
magda_222
Ja tez nie mam pojecia co z sesja. Miala byc w plenerze, ale patrzac za okno nie jest to najlepszy pomysl
Najgorsze jest to, ze nie mam innego miejsca gdzie moge zrobic zdjecia. Inny dzien tez odpada, bo suknie musze oddac juz w poniedziałek...
Witaj
Madziu....
Wczoraj tak sie wlasnie zastanawialam nad sesjami tzw. plenerowymi. I musze Wam powiedziec, ze to wszystko zalezy od Pary i fotografa, bo na prawde mozna fajne zdjecia zrobic niekoniecznie na dworze...
Chociazby w jakiejs klimatycznej knajpce (umawiajac sie wczesniej z wlascicielem), albo w lokalu weselnym. Mysmy sesje w dzien slubu mieli w ogrodku przed lokalem. I to byla wielka atrakcja dla gosci weselnych, ktorzy tez przybyli popatrzec.
A w niedziele na poprawinach urwalismy sie spokojnie na 2 godz na dworzec kolejowy i tam popstrykalismy zdjecia
A tak w ogole to chyba nie musisz oddawac sukienki juz o 10 rano jak tylko otworza salon...
...
Katarzinka
super ze konferencja sie udala
. A snami sie nie przejmuj wiekszosc z nas je miala, nawet faceci. Moj Skarb na 2 dni przed slubem snil, ze zesmy sie strasznie poklocili i sie rozeszlismy....
A jak tam nasze jutrzejsze pieknoty???? Pewnie w samym srodku wielkich przygotowan. Trzymam
Milość to wielka tajemnica, którą przyszło nam razem odkrywać...
moje mazaje
Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-09-19 o
09:01
Powód: skleroza
daget
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do daget
Znajdź więcej postów daget