Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-19, 08:58   #3051
daget
Zakorzenienie

GG do daget
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Cytat:
Napisane przez magda_222 Pokaż wiadomość
Ja tez nie mam pojecia co z sesja. Miala byc w plenerze, ale patrzac za okno nie jest to najlepszy pomysl Najgorsze jest to, ze nie mam innego miejsca gdzie moge zrobic zdjecia. Inny dzien tez odpada, bo suknie musze oddac juz w poniedziałek...
Witaj Madziu....
Wczoraj tak sie wlasnie zastanawialam nad sesjami tzw. plenerowymi. I musze Wam powiedziec, ze to wszystko zalezy od Pary i fotografa, bo na prawde mozna fajne zdjecia zrobic niekoniecznie na dworze...
Chociazby w jakiejs klimatycznej knajpce (umawiajac sie wczesniej z wlascicielem), albo w lokalu weselnym. Mysmy sesje w dzien slubu mieli w ogrodku przed lokalem. I to byla wielka atrakcja dla gosci weselnych, ktorzy tez przybyli popatrzec. A w niedziele na poprawinach urwalismy sie spokojnie na 2 godz na dworzec kolejowy i tam popstrykalismy zdjecia

A tak w ogole to chyba nie musisz oddawac sukienki juz o 10 rano jak tylko otworza salon... ...

Katarzinka super ze konferencja sie udala . A snami sie nie przejmuj wiekszosc z nas je miala, nawet faceci. Moj Skarb na 2 dni przed slubem snil, ze zesmy sie strasznie poklocili i sie rozeszlismy....

A jak tam nasze jutrzejsze pieknoty???? Pewnie w samym srodku wielkich przygotowan. Trzymam

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-09-19 o 09:01 Powód: skleroza
daget jest offline Zgłoś do moderatora