Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek o sklepie www.wholesale-dress.net
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-19, 08:58   #85
kasiuniaaa86
Zadomowienie

GG do kasiuniaaa86
Dot.: Wątek o sklepie www.wholesale-dress.net

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
dziewczyny przykro mi ale rezygnuje z organizacji zamowienia,
niektorym dziewczynom nie pasuje moj ton i inne rzeczy i donosza na mnie moderatorom - podobno jestem opryskliwa i gburowata

skoro taka jestem to po co ze mna zamawiacie? jesli juz chcecie sie skarzyc na moje zachowanie to miejcie honor i nie bierzcie udzialu w moim zamowieniu - nienawidze faklszywych ludzi

jestem jaka jestem - nie musza wszyscy tego tolerowac przeciez, nie zmienie swojego charakteru bo jednej czy dwom osoba on nie pasuje

przpraszam najmocniej wszystkie zyczliwe mi uczestniczki, ale w tej sytuacji, ktora jest dla mnie dosc przykra wycofuje sie,
mam nadzieje, ze jestescie zadowolone ze wspolpracy ze mna i ciesze sie ze moglam pomoc
mam nadzieje ze mnie zrozumiecie
Co za chamstwo :/ ja napewno na Ciebie nie donosilam bo to nie w moim stylu,jezeli komus nie pasowalo jaka jestes(chociaz ja mysle,ze jestes bardzo mila osobka )ten ktos mogl nie brac udzialu w Twoim zamowieniu,tak jak napisalas.
A teraz niech sie ta osoba przyzna!Dzisiaj snilam o tym sklepie i o tym co sobie zamowie a teraz klapa,ale oczywiscie nie obwiniam Svinecki bo tez bym sie zdenerwowala przez cos takiego :/
kasiuniaaa86 jest offline Zgłoś do moderatora