Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki M.A.C
Wątek: Kosmetyki M.A.C
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-19, 09:04   #1841
kasiaj85
Moderator

Dot.: Kosmetyki M.A.C

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Mam to samo w perfumeriach Sephora i w Galerii Centrum - łażą ochroniarze i się gapią. Nie zwracam na nich szczególnej uwagi, ale czasem to jest strasznie irytujące Postanowiłam, że nastepnym razem bedę prosić takiego gościa, żeby nosił za mną koszyk skoro i tak jest przypiety do mnie jak guzik
świetny pomysł z tym koszykiem!!!!i przynajmniej będzie mógł nieskrępowanie sie na Ciebie gapić, czyli dla gościa połączenie przyjemnego z pożytecznym
Cytat:
Napisane przez frywolna franka Pokaż wiadomość
a ja czytam o tym panu z MACa w GK i oczom nie wierzę.... mam skrajnie inne odczucia. miałam z nim do czynienia trzy razy i jak widzę, że jest na stoisku, to w ogóle nie wchodzę. może nie jestem dość fajna? czy miła? czy ładna... hm na dziewczynach w krakowskim MACu nigdy się nie zawiodłam. Super kompetentne.
no i widzicie - tyle ile klientek tyle opinii!chyba musiałabym po prostu sama na niego trafić!Niestety do Krakowa to ja juz w ogóle mam daleko więc wątpię...
Ja to póki co tylko w ZT dziewczyny oceniałam - jakbym miaławg skali to bym dała takie solidne 4- bo jednak faktycznie jak wchodzisz do sklepu a panie nie przerywają konwersacji(bynajmniej nie na temat pracy) to jednak trochę wali po oczach.
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora