Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przerzedzanie włosów, dobranie fryzury...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-19, 10:04   #143
OhneName
BAN stały

GG do OhneName Send a message via Skype™ to OhneName
Dot.: zbyt gęste włosy:(

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
mam problem:wiem, że to dziwne, ale mam za gęste włosy - są bardzo grube i się puszą - przez to mam ogromną szopę.
od dawna nie ścinałam włosów i są bardzo długie, ostatnio jednak chcę je jakoś przerzedzić... Najchętniej poprosiłabym fryzjera o wyrwanie co drugiego włosa Ale podobno tak się nie da
Dlatego proszę, poradźcie - jaka fryzura zmniejsza optycznie " szopę"? Wiem, że włosy można jakoś tak wycieniować, że jest ich "mniej"... tylko jak?
Boshe jak ja Cie zazdroszcze takich gestych wlosow!!!!!!!!!! Mam odwrotny problem i moim marzeniem jest miec Twoj problem

Wlasnie mozesze je wycieniowac, a juz jak to musisz przedyskutowac z fryzjerem. Nie boj sie go- fryzjerzy nie gryza Zawsze potrafia doradzic, jesli tylko sie spytasz, znam niewielu ktorzy sami zaczynaja cos doradzac ( nie trafialam na takich ...) i najlepiej chodzic do jednego, ktory juz poznal nasze wlosy, itd. Dodatkowo jesli chcesz zmniejszyc puszenie sie to poprobuj odzywek, np wygladzajacych wlosy, lub do wlosow bardzo suchych, mozesz tez nie suszyc wlosow suszarka a czekac cierpliwie az same wyschna (suszarka tez powoduje puszenie sie:/) a potem je przeprowstowac np. Uzywaj tez na koncowki specjalnych olejkow do wlosow albo jedwabiu ...
OhneName jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując