Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ...magia, paranormalne zjawiska i ezoteryczny świat...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-19, 09:29   #306
poko21
BAN stały

Dot.: ...magia, paranormalne zjawiska i ezoteryczny świat...

Cytat:
Napisane przez poko21 Pokaż wiadomość
Może i śmieszne... ja zawsze miałam kłopoty ze zdrowiem a dokładniej z zapaleniem oskrzeli, ktore prowadziły do zapalenia płuc lądowałam w szpitalach... po czasie kiedy zrobiłam sobie ziołową kąpiel.. teraz jedynie co mnie łapie to katarek <jednodniowy> ale nigdy nic poważnego...

Lecznicza Kąpiel ziołowa

Stosuje się ją aby przyspieszyć procesy lecznicze i powracanie do zdrowia.
Składniki:
2 części Lawendy
2 części Róży
1 część Mięty Pieprzowej
1 część Cynamonu

W przypadku przeziębienia, kataru itp. infekcji schorzeń dróg oddechowych
możesz dodatkowo dodać 2 części Eukaliptusa.
Jeżeli jesteś uczulona na któryś z powyższych składników, możesz zamiennie użyć 4 kubki dobrej jakości kawy na kąpiel.

a tego użyłam moja siostra pół roQ sie starała... a teraz jej dzisia ma już tydz Mały Szymuś

Czar Płodności

Weź jajo (brązowe lub różowe) i narysuj na nim symbol słońca, okrąg z strzałką wskazującą, okrąg podzielony na 4 części, koło na szczycie krzyża, pentagram, i runę płodności (Berkanan - podobną do dużej litery B).
Nasyć jajko energią i wyobraź sobie narodziny których oczekujesz.
Zakop jajo w ziemi lub wewnątrz doniczki pod zasadzoną rośliną.
Wraz z wzrostem rośliny, twój potencjał płodności także będzie wzrastał.
Co do tego to włożyła je do drzewka szczęscia... na pocżatku miało tylko dwie gałązki <Ona i Jej Facet> po jakimś czasie tuż pod nią czyli jej gałązką zaczęło wyrastać malutka gałazeczka zaczynająca od listeczka... i... okazało sie że jest w ciąży.... Urodziała zdrowiego maluszka i ona też się czuje dobrze...) Jedyne co ją teraz martwi to, to... że małego moze ktoś zauroczyć... A jest taka gościówka która przychodzi do jej teściowej... i dzień przed tym jak zaczęła rodzić ona ją głaskała po brzuchu... a rano pękł jej jakiś pęcherzyk zrobili jej cesarke nawet nie patrzyli jak cieli i ma teraz okropną szrame... bo było zagrożenie ciąży... na szczęście wszystko jest dobrze... dobrze że szybko dotarła do szpitala
poko21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując