Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Suknie ślubne z koronką :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-19, 10:40   #8
pati86
Raczkowanie

Suknie ślubne z koronką :)

Trudna sprawa. Tak jak napisałaś- albo rodzice będą miło zaskoczeni albo się zdenerwują i obrażą, że im wcześniej nie powiedziałaś, nie powiadomiłaś o tak ważnym dniu.
To w końcu Twój dzień i Twoja decyzja więc zrób jak uważasz. Rodzice powinni zaakceptować Twoją decyzje i cieszyć sie Twoim szczęściem. Mam nadzieję, że wszystko wypali i pójdzie po Twojej myśli.
A z drugiej strony... Czy robiłaś już rodzicom, rodzinie wcześniej takie niespodzianki? Nie domyślą się? Urodziny w restauracji w gronie 50-osobowej rodziny?
Pomysł jak najbardziej mi się podoba. Wasze wejście w pięknych strojach może być dla nich niezłym zaskoczeniem!. Chciałabym zobaczyć ich wszystkich miny. Mam nadzieję że nie pomdleją z wrażenia.
Alimak to TWOJA decyzja. Jeśli uważasz to za dobry pomysł- to należy go zrealizować. Mi pozostało trzymać kciuki.
Pozdrawiam

Cytat:
Napisane przez alimak29 Pokaż wiadomość
Pati są to sukieneczki z kolekcji Gelen jest to hiszpański projektant. Mam ich jeszcze bardzo dużo i wszystkie są przepiękne
Alimak a mogę prosić o stronkę bo trudno mi ją znaleźć. Czy suknie są dostępne w Polsce?

(...) Porwała księcia i już nigdy go nie oddała...chroniła go i kochała ... (...)

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2008-09-20 o 18:28 Powód: post pod postem
pati86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując