Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maski i odżywki nie pomagają!!! Co robić?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-19, 20:02   #7
karla_92
Zakorzenienie

Dot.: Maski i odżywki nie pomagają!!! Co robić?

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
Używałam już wielu masek i odżywek do włosów, i to naprawdę dobrych firm. Kosmetyki kupowałam z salonów fryzjerskich. Efekt? dalej suche, szorstkie i łamliwe włosy. Jedwabiu do włosów takie używam. Nie wiem już co robić. Proszę o radę ;( Nie wiem co mam robić ;(
A od jak dawna dbasz o włosy?

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
A używalaś kiedys może czegos z Kerastese ( czy to tak sie pisze?) niestety watek został zamkniety bo był juz przeciążony
To napewno jest kolejna część, tylko trzeba poszukać jeśli w ostatnim poście nie ma linku.

Cytat:
Napisane przez 99GirlOoo99 Pokaż wiadomość
zacznij pić pokrzywe . Ja pije od jakis paru dni i już widze że włosy są gładkie, błyszczace .. chyba po zadnej maseczce ani odżywce jeszcze takich nie miałam
A mogę spytać jak to możliwe? Pokrzywa przyjmowana doustnie w formie herbatki czy też tabletek będzie działać tylko na nowe włosy, które dopiero mają wyrosnąć - wspomoże ich wzrost, wzmocni przy cebulkach etc. Nie sądzę, żeby miała wpływ również na "martwe" włosy, które już wyrosły. No chyba, że się mylę...
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując